10 nieuwe werkplekken bij Covadis

Gamers nemen pand over

Afgelopen maand is er op de bovenste verdieping niet alleen door onze softwareontwikkelaars hard gewerkt. Ook de interieurbouwers hebben hier heel wat uurtjes gezwoegd om onze nieuwe kantoorruimte op tijd af te krijgen, die wij vanaf volgende maand in gebruik zullen nemen.

Het team van Covadis blijft uitbreiden. Met de nieuwe ruimte komen er ongeveer tien werkplekken bij. Daarmee is het laatste lege gedeelte van het kantorenpand ingevuld. Met het oog op de toekomst hebben we de verhuurder alvast gevraagd om een extra verdieping op het pand te plaatsen. Dit heeft hij in beraad genomen.

Ontwikkelteams

In deze nieuwe ruimte kunnen weer een paar ontwikkelteams maatwerk software ontwikkelen. Hoewel er al een aantal plekken vergeven zijn, is er nog steeds ruimte voor C# ontwikkelaars en PHP programmeurs.

Door de schaalvergroting hebben we steeds meer kennis in huis. Zo hebben we naast backend ontwikkelaars inmiddels ook een frontend ontwikkelaar in ons team. Hierdoor zijn we weer een beetje flexibeler en kunnen we nóg sneller schakelen.

Waar de bovenverdieping voorheen een dependance van de benedenverdieping was, zijn de rollen nu helemaal omgedraaid. Wel blijft de benedenverdieping het hart van Covadis. Daar komen we namelijk iedere dag samen voor onze gezamenlijke lunch.

Bezichtiging

Kom eens langs voor een bezichtiging en een kop koffie als je in de buurt bent. Dat kan natuurlijk ook altijd als je niet in de buurt bent. Je bent van harte welkom.

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Covadis? Blijf ons dan volgen. Like ons of Facebook of volg ons via Twitter en deze website. Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Klik hier voor een sneak preview.