Complete Covadis club vliegt uit

Organisatie personeelsweekend lekt de eerste hints

De medewerkers van Covadis laten Doetinchem binnenkort achter zich voor het jaarlijkse personeelsuitje. Een weekend lang zijn de Covadianen tot elkaar veroordeeld terwijl zij op avontuur gaan naar een nu nog geheime locatie. Na lang zeuren wilde de organisatie toch wat kleine tipjes van de sluier oplichten. 

Johan en Aafke zijn volledig verantwoordelijk voor de organisatie. Al maanden lang werken zij in het diepste geheim aan alle voorbereidingen voor het jaarlijkse samenzijn.  

Bellen 

Collega’s zien Aafke en Johan enkel nog fluisterend door de hallen struinen. Ze sluiten zich solitair op in warme, donkere spreekkamers en schieten er als muizen in een bakkerij vandoor zodra de deur opengaat. Wanneer ze niet als duo door het pand trekken, zijn ze voornamelijk bellend te bewonderen. Uiteraard in een uitwijkende beweging, ver van de rest van de kudde af. 

Verrekijker 

Dat trok een gedreven kleine groep collega’s niet. Met de moed der wanhoop dreven zij het duo in een hoek van de lunchruimte. Onder dreiging van een lunch lang smakkend eten gaf de organisatie toe en zijn de eerste glimpen van de eindbestemming uit de doeken gedaan. Volgens de organisatie kunnen deelnemers met verschillende details rekening houden. 

  • Een verrekijker is een essentieel hulpmiddel tijdens de trip. Voor het spotten van andere vreemde vogels? Deze wordt door de organisatie geregeld. 
  • Wie smelt er niet van de aanblik van een huiler? Deze activiteit is dan ook een stevig bindmiddel. 
  • Covadis bestaat uit hoogvliegers. Hoe kijken ze naar de laagvliegers? 
  • We mogen hopen op wind, want anders gaat er een golf van teleurstelling door de groep. 
  • De tank zorgde vorig jaar voor wisselend enthousiasme. Misschien levert een ander voertuig met rupsbanden een (zee)waardigere activiteit op? 
  • Covadis borduurt graag door op de kerstborrel. We treffen het dit weekend dan ook goed. Een groot deel van de dag staat helemaal in het teken van een speciaal soort versnapering. 

Voorlopig hoeven we geen last te hebben van koudwatervrees, want met Covadis ga je graag in zee. Op zaterdag 8 juni verzamelen de Covadianen zich om 7.30 uur aan de Transportweg. Iedereen kijkt er alvast naar uit. Het wordt hoe dan ook een spetterend weekend. Wad kan er misgaan?  

Wil je volgend jaar ook mee met ons uitje? Bekijk dan de vacatures op de site.