Covadis als professionele partner

Partner

Voor veel opdrachtgevers is Covadis uitgegroeid tot een echte partner, waarbij Covadis ontwikkelt, meedenkt, problemen oplost en waar nodig zorgt voor aanvullingen op een bestaand idee. Deze werkwijze heeft ertoe geleid dat Covadis goed contact heeft met haar opdrachtgevers en met velen van hen een langdurige relatie heeft opgebouwd.

Frontis

Eén van onze opdrachtgevers is Frontis, een fullservice internetbureau uit Varsseveld. Zij benaderen een online vraagstuk door design, techniek en marketing met elkaar te combineren. Covadis fungeert als een verlengstuk van de technische afdeling van Frontis: de diensten van Covadis zijn een aanvulling op de diensten van Frontis.

Klik

De samenwerking tussen Covadis en Frontis kenmerkt zich door persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en waardering voor elkaar. De directeuren van beide bedrijven kennen elkaar al jaren en hebben een echte klik met elkaar. Er is sprake van een goede, persoonlijke band en beide bedrijven hebben het beste met elkaar voor.

Kwaliteit

Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van deze samenwerking: het werk dat Covadis oplevert is van hoogwaardige kwaliteit. Dit sluit aan bij de standaard die Frontis voor haar klanten nastreeft. Wij zijn erg blij met het partnerschap met Frontis en kijken uit naar een toekomst waarin we samen nog veel mooie dingen kunnen ontwikkelen.