Wouter

‘Wouter’ betekent in het Germaans ‘heerser over het woud’. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze .NET-ontwikkelaar ons door de alle technische jungles sleept. Deze slimme techneut heeft zijn kennis onder andere opgedaan door informatica te studeren in Enschede en als ontwikkelaar te werken bij een webbureau. Dat gaan we ongetwijfeld merken in zijn bijdrages aan één van de ontwikkelteams.

Wouter woont al zijn hele leven in het dorp Hengelo. In zijn vrije tijd is Wouter graag bezig met het net. Niet alleen online, maar ook als midaanvaller in het eerste herenteam van de lokale volleybalvereniging. Wouter is met zijn lange postuur en zware basstem de schrik van alle verdedigers uit de promotieklasse van het Achterhoekse volleybal. Zo heerst hij dus ook in de sportzalen en weet hij altijd net binnen de lijnen te blijven met zijn woeste uithalen.

Naast volleyballen mag deze topscorer graag met zijn vrienden wat drinken in de sportkantine. Af en toe een nette kroeg hoort er dan ook bij. Bij een goed café hoort naast pils ook een beetje muziek. Gelukkig hebben de barretjes in Hengelo dat ook wel. Qua hobby’s heeft hij uiteraard nog andere interesses.

Want eenmaal thuis zit hij achter het wereldwijde net. Hij mag graag een bezoekje brengen aan de gamefora van Reddit en Resetera, tevens luistert hij graag naar diverse game- of tech-gerelateerde podcasts. Gamen gebeurt uiteraard ook online. Daar speelt hij games als Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) en Rocket League met zijn vrienden. Hij is net niet altijd op het web, want zijn Nintendo draait eveneens op volle toeren. Op die console heerst hij in singleplayer games, vooral platformers en metroidvania’s. Naast kleinere indie-games zijn dit ook grote namen als Pokémon, Mario en The Legend of Zelda.

Met Wouter vist Covadis in ieder geval niet achter het net. Wij heten Wouter van harte welkom in ons team en we verwachten nog vele hoogstandjes van deze boomlange sportman. Deze heerser is een echte puntenpakker voor ons allemaal.

Robin

Met Robin heeft Covadis een nieuwe content beheerder met ervaring bij diverse andere werkgevers in huis gehaald.

Hij is geboren en getogen in Otterlo, maar woont nu in Arnhem. Desondanks identificeert hij zich nog altijd als plattelandsjongen (boerenlul). De 26-jarige Veluwnaar mag naast Batman en Bassie & Adriaan nu dus ook Covadis aan zijn lijst van werkgevers toevoegen.

Verder is Robin gek op sport. Blessures zitten hem nu nog in de weg, maar in de toekomst zou Robin graag nog een rondje rennen voor Govadis. Als sportliefhebber mag hij ook graag anderen zien zwoegen. Hoewel er als seizoenkaarthouder van Ajax nu even weinig te genieten valt is hij uiteraard optimistisch over de toekomst van de Amsterdamse club.

Koken is eveneens een hobby. Verder mag Robin graag een boek lezen. Dit kunnen thrillers zijn, maar ook literaire klassiekers, non-fictie of fantasy boeken. Zo nu en dan slingert hij een goeie serie aan. Game of Thrones, The Wire en Stranger Things behoren tot zijn favorieten. Gamen doet hij minder, maar af en toe speelt hij graag klassiekers van Nintendo zoals The Legend of Zelda, Metroid Prime en Mario & Luigi.

In het laatste restje vrije tijd houdt hij wel van een feestje of een concert met vrienden. En och, een klein biertje past daar leuk bij. Een klein wijntje of whisky’tje ook wel.

Vacatures

Wil je net als Wouter en Robin ook aan de slag bij Covadis of ken je iemand die hier goed zou passen? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn momenteel op zoek naar onder andere: ontwikkelaars, analisten en testers.