Geluk is… een mooi stukje code

Tijdens zijn loopbaan heeft Stefan gewerkt als software architect, teamleider en gecertificeerde scrummaster. Na al die jaren ontwikkelen kan hij nog steeds erg gelukkig worden van een mooi stukje code en raakt hij nooit uitgeleerd. Zijn enorme interesse in nieuwe technieken en programmeerstandaarden zorgt ervoor dat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij Covadis gaat Stefan aan de slag als senior .NET ontwikkelaar en is hij een waardevolle aanvulling op onze scrumteams. Zijn kennis zal ingezet worden als onze eigen stackoverflow, vraagbaak en kennisbank voor ontwikkelaars. Daarnaast zal Stefan ook junior ontwikkelaars van Covadis gaan begeleiden.

Fanatieke sporter

Stefan aarzelde geen moment om lid te worden van Govadis, sportclub van Covadis, want er zijn maar weinig dagen dat hij niet met sport bezig is. Regelmatig is hij in de sporthal te vinden voor een potje zaalvoetbal of loopt hij wat kilometers af op zijn hardloopschoenen. Zelfs tijdens de lunch blijft Stefan in beweging door te wandelen. Hierdoor moet hij alleen wel de leukste lunch met de slechtste grappen missen.

Als hij zelf niet sport, dan kijkt hij graag naar een potje voetbal. Als trouwe supporter van FC Twente mist hij met zijn seizoenkaart dan ook geen enkele wedstrijd. Na de ontruiming van het stadion begin van deze maand, hebben we natuurlijk wel even een bloedtestje afgenomen alvorens hij aan het werk ging. Welkom Stefan en veel werkplezier bij Covadis.