Covadis houdt grote opening van nieuwe pand

Op 7 februari is het feest op de Expeditieweg 6a

De uitnodigingen zijn de deur uit. Covadis geeft weer een reden om de brievenbus in de gaten te houden. Op vrijdag 7 februari houden we namelijk de grote opening van ons nieuwe pand aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem. Daar wordt natuurlijk gezorgd voor een hapje, een drankje en het nodige vertier.

Uiteraard nodigt Covadis medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, vrienden, familie, buren, kennissen en andere relaties uit. Iedere genodigde is vrij om extra mensen mee te nemen, ongeacht hoeveel. Maar bezoekers die alleen even willen kijken zijn ook meer dan welkom. Covadis is enorm verheugd met het nieuwe pand en het bedrijf deelt de blijdschap graag. 

7 februari

Op vrijdag 7 februari is iedereen vanaf 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen en een drankje te doen in het nieuwe pand. Later mag natuurlijk ook. Covadis blijft de hele avond (en nacht) open voor bezoek. Het is natuurlijk mogelijk om avondeten te scoren bij onze catering.

We zijn stiekem wel trots op ons nieuwe kantoor en willen dat graag laten zien

Jan Gerritsen – directeur Covadis

Verwelkomen iedereen 

Het is een feestje van Covadis, dus ook qua drankjes zijn er veel opties. Voor de Bob’s zijn er genoeg alcoholvrije keuzes en er is bovendien voldoende parkeergelegenheid bij Covadis, of één van de parkeerplaatsen op loopafstand. Covadis gaat voor een sfeervolle avond waar zowel feestneuzen als de snelle bezoeker die alleen even wil kijken welkom zijn. 

“Op deze informele avond staat gezelligheid centraal”, zegt Jan Gerritsen, directeur en medeoprichter van Covadis. “We zijn stiekem wel trots op ons nieuwe kantoor en willen dat graag laten zien. Daarom verwelkomen we iedereen die geïnteresseerd is in ons nieuwe onderkomen om even langs te komen. Uiteraard staat er bij Covadis altijd een kop koffie klaar voor bezoek, maar nu pakken we extra groots uit. Ik hoop dan ook mensen er net zoveel zin in hebben als wij.” 

Bij Covadis kijken we uit naar de grote opening. Wil je langs komen? Laat dat dan even weten via de mail op info@covadis.nl.