Covadis houdt opnieuw grote openbare kennissessie

Ben jij bij de editie van 2019?

Na het succes van vorig jaar houdt maatwerk softwarespecialist Covadis opnieuw een grote openbare kennissessie voor techneuten. Softwareontwikkelaars uit het hele land verzamelen zich een avondlang in het pand van Covadis voor verschillende talks over software development. Heb jij een hart voor techniek? Word jij enthousiast van termen als A.I., SQL, DevOps en Azure? Dan mag je dit niet missen. 

Dinsdag 14 mei gaat het gebeuren. Dan opent Covadis de deuren op de Transportweg 12 in Doetinchem voor de openbare kennissessie. Techneuten uit aller windstreken trekken naar de Achterhoek om het brein vol te laten zuigen met ongelofelijk mooie inzichten van deze vijf briljante sprekers. Wie zijn de vijf wijzen in het Oosten? Nou, dat mogen we onthullen: 

  • Microsoft MVP André Kamman 

Kamman vertelt over SQL Server performance, waarbij ook normalisatie en Entity Framework besproken worden. Hoe ga je ermee om en wanneer kies je ervoor?  

  • Microsoft MVP Henk Boelman 

Deze sessie gaat over de Artificial Intelligence stack van Microsoft. Boelman vertelt onder meer over Cognitive Services en Azure Machine Learning. 

  • Agile expert Peter Koning 

Tijdens deze sessie leren we wat Agile werken precies is. Welke voor- en nadelen heeft de Agile Way of Working? 

  • Microsoft MVP Henry Been 

Been vertelt meer over de DevOps cultuur. Hoe maak je snel en veilig de omslag? Hoe werken Operations, Developers en Security Engineers samen aan een secure pipeline? 

  • Managing Consultant Robotics Tomas de Boer 

Deze sessie biedt een overzicht van wat software ontwikkeling betekent voor Robotica. De Boer legt het uit aan de hand van voorbeelden, een simulatie en een demonstratie.  

Twee rondes 

De sessies zijn verdeeld in twee rondes. Iedere bezoeker kan er dus twee volgen. De eerste ronde begint om 19.00 uur. Na een pauze begint de tweede ronde om 20.45 uur. 

Covadis zou Covadis niet zijn als er niet gezorgd wordt voor een borrel en uitgebreid buffet. Zo bieden we de mogelijkheid om mee te eten. Vanaf 18.00 uur kun je aanschuiven. Tussendoor en naderhand om 21.45 is er gelegenheid voor een drankje en een praatje toe. 

Kom ook 

Ben jij een developer en wil jij hierbij zijn? Dat is mooi! Helaas is er beperkt plek, dus wees er snel bij. Meld je nu aan via kennissessie.covadis.nl. Geef aan welke sprekers je voorkeur hebben en vul in of je mee-eet. In onze planning houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Schiet op, want vol = vol.