Covadis in de media

Aan de bak!

Enige tijd geleden kreeg Covadis bezoek van De Gelderlander. Pen en papier werden erbij gepakt en de journalist en fotograaf werden geïnstalleerd om een mooi artikel te maken over Covadis. Dat Covadis hard is gegroeid en blijft groeien is niet onopgemerkt gebleven. Het redactionele stuk in de rubriek Aan de bak! in de Gelderlander van 5 december heeft dit nog eens benadrukt. Aan de Bak! brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar en dat is nu net wat we bij Covadis hard nodig hebben. 

Software op maat

Bij Covadis wordt er elke dag met veel plezier hard gewerkt aan software op maat voor verschillende opdrachtgevers. Bedrijven kunnen bij ons terecht met hun ideeën over wat software moet kunnen en dit wordt bij Covadis stapje voor stapje omgebogen tot een kant-en-klaar software programma. Elk project is weer een nieuwe uitdaging waardoor ons werk iedere dag weer anders is. De vraag naar maatwerk software oplossingen zo groot dat wij dringend op zoek zijn naar nieuwe collega's om ons team te versterken.

We need you!

De vraag naar onze dienstverlening blijft groeien en daardoor is Covadis op dit moment dringend op zoek naar .NET ontwikkelaars en analisten, functioneel/technisch ontwerpers.

Als .NET ontwikkelaar ontwikkel en onderhoud je (web)applicaties. Je maakt hierbij gebruik van de nieuwste technologieën en ben je bezig met uitdagende projecten.

Ben jij de geschikte persoon om de schakel te zijn tussen techniek en de opdrachtgever? Heb jij het in je om een project te kunnen begeleiden van A t/m Z? Dan ben jij de functioneel/technisch ontwerper die wij zoeken.

Celebrity status

Covadis is en blijft een leuk informeel bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelaars. Al doet de celebrity status die onze mede-eigenaar Jan en collega Addick hebben overgehouden aan dit artikel misschien anders vermoeden... 

Ben jij de techneut die enthousiast wordt van termen als Big data, IoT en/of .NET en die geen uitdaging op dit gebied uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden in een gezellig team.

Blijf ons volgen

Op de hoogte blijven van vacatures bij Covadis? Houd dan onze internet- en Facebookpagina in de gaten. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen: dit kan naar a.hutzezon@covadis.nl.