Covadis opent officieel tweede vestiging

Ontwikkelteam betrekt nieuwe locatie

Een ontwikkelteam van Covadis heeft officieel intrek genomen op de bovenste verdieping in de nieuwe vestiging van het softwarehuis. Covadis heeft nu twee locaties. Deze heugelijke gebeurtenis is gevierd in Covadis-stijl. Dat betekent lunch met z’n allen en met kroketten. Voor de uitzonderlijke verandering hielden de Covadianen de gezamenlijke lunch niet op de hoofdlocatie aan de Transportweg, maar op de nieuwe vestiging aan de Expeditieweg.

Een gelukkige bijvangst voor de collega’s is het feit dat de nieuwe locatie zich op loopafstand van het huidige kantoor bevindt. Een grote karavaan trok dan ook in moordtempo richting het prachtige pand aan de Expeditieweg 6a, het adres van het tweede kantoor.

Ontwikkelteam

Eenmaal binnen kozen enkele Covadianen voor de lift, de meesten gingen lekker en gezond met de trap, op naar de hoogste verdieping. Op dit hoge punt werkt een ontwikkelteam aan hun hoogtepunten. Dit alles onder het genot van een schitterend uitzicht. De ene kant van het kantoor kijkt uit over Montferland terwijl de andere kant een prachtig zicht geeft over de stad Doetinchem. In de verte zijn de stadionlampen van de Vijverberg zelfs te zien.

Teamleden

De meeste collega’s kwamen echter niet voor het uitzicht. De kroketten zijn vlug verdwenen en de teamleden verkennen al snel de prachtige nieuwe afdeling. Het koffiezetapparaat werkt uitstekend en alle aanwezige teamleden lijken zich al helemaal thuis te voelen op hun nieuwe stek.

Tweede locatie

Het gaat de goede kant op met Covadis. Het openen van een tweede kantoor is daar een natuurlijk gevolg van. Daar komt bij dat de tweede locatie zich ook nog eens in een prachtig pand uit 1996 aan de A18 bevindt. Zijn jullie benieuwd geworden? Kom gerust eens langs. De lokale projectleider verwelkomt de hordes mensen graag met een lekkere kop koffie en een warme glimlach.