Covadis organiseert grootschalige kennissessie

Binnenkort organiseert Covadis een gratis, grootschalige technische kennissessie voor onder meer ontwikkelaars, software-architecten, technisch projectleiders, analisten, testers, Scrum-masters en hun leidinggevenden.

Tijdens deze interessante avond worden de ruim 100 gasten door inspirerende sprekers bijgepraat over actuele, interessante onderwerpen. Dit kan gaan om security, blockchain en IoT, maar ook om Agile, Azure/Microservices, Xamarin en Big Data. De definitieve onderwerpen en sprekers worden nog bepaald. Wél staat nu al vast dat het een innovatieve, interessante en vooral ook technische avond wordt.

Avondprogramma

De avond begint rond 18:00 uur met een (optioneel) etentje in de bar op het kantoor van Covadis. Hierna volgen twee rondes met kennissessies. Tussen de sessies door is er tijd voor een hapje/drankje. Na afloop kan er worden nagepraat over de sessies.

Ook aanwezig zijn?

Wil je ook aanwezig zijn tijdens deze bijzondere avond? Laat het ons dan weten via info@covadis.nl. Je kunt via deze pagina ook vast je voorkeuren doorgeven. Dan nemen we die mee in de planning van de avond! (Let op: het doorgeven van je voorkeuren is géén definitieve aanmelding).