Covadis gaat spectaculair weekend tegemoet

Covadis zit niet stil en zal nooit stilzitten. Aanstaand weekend gaan onze collega’s dat aan den lijven ondervinden. Het is dan eindelijk weer tijd voor het spectaculaire personeelsuitje. Sommigen zijn nog steeds aan het uithijgen van de grote kennissessie van vorige week, maar dit weekend zit rustig aan doen er echt niet in.

Etmalen achter je PC zitten kan veel voldoening geven, maar het helpt niet bij het behalen van de beste conditie. Gelukkig zijn er genoeg andere gelegenheden om dit te doen. Wie weet kan een weekend lang met collega’s dan uitkomst bieden. Of het nu via allerlei al dan niet gezonde consumpties gaat of via een meeslepende activiteit. Tijdens dit weekend passeert alles de revue.

Iedere kleine hint wordt van onder tot boven geanalyseerd

De Organisatie

Zachte G

Onze ontwikkelaars verlaten andermaal hun vertrouwde zolder, slaapkamer, mancave of luxe villa om de wijde wereld in te trekken. Over de eindbestemming wordt geheimzinnig gedaan en met klamme handjes wordt iedere kleine hint van onder tot boven geanalyseerd. Eén ding is zeker, dit weekend wordt groots. Zonder zachte G, want Guus Meeuwis vindt bij Covadis weinig aftrek. Gelukkig hebben wij wel een zachtaardige Gé in ons midden, maar dat terzijde.

Het belooft in ieder geval een spetterend weekend te worden. Hoewel de organisatie voorzichtig de eerste hints laat binnendruppelen, voelen sommigen al nattigheid. Badkleding kan dan ook handig zijn, al zullen wetsuits er niet aan te pas komen. Deze worden eventueel verzorgd, als er met echt veel bier gegooid wordt. Hoewel dat ongetwijfeld mee zal vallen.

Gezongen

Covadianen die bang zijn voor water hoeven gelukkig niet in de piepzak te zitten. Wie de hoogste noot zingt wordt beloond. Want er mag gezongen worden dit weekend. Wie weet welke duo’s er nog extra punten binnen sprokkelen met hun verborgen kwaliteiten, want Covadis’ got Talent en de wereld mag het weten.

Een weekend weg van Covadis is niet compleet zonder een rol van sportclub Govadis. De hobby’s van opperhoofd Dries zijn bekend en berucht binnenin de vleugel van het softwarehuis. Het is dan ook geweldig dat iedereen de kans krijgt om mee te delen in het zwoegen en zweten van één van de meest begeerde atleten van Doetinchem. Ga mee in de passie van Dries en laat zien op welk niveau jij zit.

Stormmuur

Over zweten gesproken, hoe zit het met de war faces van Covadis? Daar gaan we ongetwijfeld achter komen dit weekend. Want de soldaatjes mogen buiten spelen. Wie bedwingt de stormmuur? Zijn er Covadianen die snel onder kruipdraden door tijgeren? Gaan ontwikkelaars net zo makkelijk de touwen in als de kast op? Gaat het rondjakkeren in ongecontroleerde voertuigen hen goed af? Durven zij van enorme hoogte naar beneden te tokkelen?

Uiteraard wordt dit weekend aan de inwendige mens gedacht. Alhoewel, over de maag wordt echt nagedacht. De lever is misschien meer een dierbare herinnering. In ieder geval durft de organisatie wel te stellen dat het de collega’s niet snel te kort schiet. Zeker niet van enige afstand.

Zijn er Covadianen die snel onder kruipdraden door tijgeren?

De Organisatie

Zwaar weekend

Een lang verhaal kort, het wordt een meer dan enerverend weekend waar fysieke nachtmerries en droomvluchten elkander continu afwisselen. Aanstaande zaterdagochtend zijn de dienstplichtige troepen van Covadis om 800 uur present voor het ochtendappel. De volgende dag komen de veteranen rond 1400 uur weer in Doetinchem. Daar zullen de krijgers zich dapper verstoppen onder de banken, waardoor nietsvermoedende geliefden vrezen voor een lege bus. Het zal een laatste lachsalvo zijn van een zwaar weekend waar nog lang over nagezwamd wordt.

Tot zaterdag en geef acht!