Team Graafschap College Moves

Het team van Graafschap College Moves bestaat uit docenten en leerlingen van het Graafschap College. De acht hardlopers hebben een heel team met zich mee om hen tot aan de finish te begeleiden. Denk hierbij aan fietsers, chauffeurs, fysiotherapeuten, cateringmedewerkers, een teammanager en een mediaman.

Roparun

De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop, waarbij hardlopend meer dan 500 kilometer wordt afgelegd. De Roparun start vanuit Hamburg of Parijs en finisht in Rotterdam. Deelnemende teams zamelen hiermee geld in voor mensen met kanker.

Zaterdag 3 juni omstreeks 14:00 gaat het Graafschap College Moves team van start in Hamburg. Na ruim twintig uur hardlopen, zullen zij zondag 4 juni bij Sellingen Nederland binnen komen. Vanaf Sellingen loopt het team via Coevorden en Almelo naar Zutphen. Daar zal een afvaardiging van Govadis, de sportclub van Covadis, het team rond middernacht komen aanmoedigen. Het team verwacht maandagmiddag omstreeks 16.15 binnen te komen op de Coolsingel in Rotterdam.

Govadis Roparun 2018?

Het team van het Graafschap College heeft Dries op ideeën gebracht. Wellicht zal Govadis aan de start van Roparun 2018 verschijnen. Namens alle leden van Govadis wensen wij het hele team van Graafschap College Moves heel veel succes en plezier. Dries is trots op jullie!