Covadis zoekt Assistent Projectmanager

Het softwarehuis opent de jacht op een ambitieuze assistent manager

Het gaafste softwarehuis van Gelderland heeft een hele toffe, gloednieuwe vacature. Covadis zoekt namelijk een assistent projectmanager voor een slim en door de wol geverfd software team die briljante oplossingen bedenkt voor een grote ambitieuze opdrachtgever. Ben jij of ken jij iemand voor deze topbaan? Lees dan gauw verder.

De assistent projectmanager vormt een belangrijke spil in het ontwikkelteam. In deze rol ben je namelijk een voornaam aanspreekpunt voor de klant, maar je koppelt ook vraagstukken terug aan je team. Daarnaast vergt deze functie ook technische ervaring. Je moet een aantal jaar onder de gordel hebben waarbij je betrokken bent geweest bij het ontwikkelen van webapplicaties. Zo werk je met SQL, Big Data en door Covadis ontwikkelde software.

Facturen

Als assistent projectmanager ben je straks de expert in de door Covadis ontwikkelde maatwerk software voor deze klant. Het is een complex domein waar jij op termijn alle schakels kent. Je test of de applicatie doet wat is afgesproken en koppelt je bevindingen door aan je team en aan de opdrachtgever.

Uiteraard werk je veel samen met de projectmanager, in dit geval Werner. Ook hij wil nog wel iets kwijt over de job.

“Een analytisch vermogen en een klantgerichte manier van denken zijn de belangrijkste eigenschappen voor deze toffe job. Bovendien werk je straks in het leukste team met hele gave technieken voor een ambitieuze opdrachtgever”, besluit Werner.

Contact

Ben jij geschikt voor de functie? Of weet je wel iemand die deze job aan zou kunnen? Check dan hier de vacature of neem direct contact op met personeelsnerd Addick Hutzezon via a.hutzezon@covadis.nl of 026-361 66 00.