Waardevolle aanvulling

Werner heeft jarenlange werkervaring als ontwikkelaar. Daarnaast is hij ook werkzaam geweest als technisch consultant op het gebied van automatisering trajecten. Bij Covadis gaat hij zich inzetten als analist waarbij hij verschillende scrumteams aan gaat sturen. Hij zal nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om functionaliteiten door te nemen, actief mee te denken over nieuwe toepassingen en om problemen voor hen op te lossen. Zijn ervaring en technische kennis komen daarbij goed van pas en zijn een zeer waardevolle aanvulling op de projecten van Covadis.

Zo vader…

Bij Werner valt de appel niet ver van de boom. Zijn passie voor techniek heeft hij doorgegeven aan zijn twee zoons, die in een mum van tijd een skelter uit elkaar kunnen halen en weer in elkaar zetten. Werner is wel een heel bijzondere techneut. Gamen is namelijk niet helemaal zijn ding, maar dat is goed nieuws voor Govadis – sportclub van Covadis!

Bommetje

In huize Werner klinkt er dagelijks een aangenaam piano-melodietje. Na een aantal maanden les weet hij inmiddels al een aardig toetsje te raken. Daarnaast is hij een actief bestuurslid van de zwem- en waterpolovereniging DOS te Varsseveld en gaat hij een bommetje in het zwembad niet uit de weg. We weten nog niet of hij ook een vroege vogel is. In dat geval kan hij zich aansluiten bij ons clubje zwemmers, die op woensdagochtend om 07.00 al in het water liggen. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel plezier bij Covadis.