Covadis verwelkomt kwaliteitsmedewerker Niels

Kwaliteitsmedewerker

Niels is bij Covadis aan de slag gegaan als kwaliteitsmedewerker/tester. Hij en zijn directe collega's zorgen onder andere door middel van regressietesten dat de kwaliteit van de door ons ontwikkelde applicaties hoog blijft.

Regressietesten

Regressietesten worden dagelijks (of vaker) automatisch uitgevoerd over de gehele applicatie, ook wanneer er maar een kleine aanpassing/uitbreiding is uitgevoerd. Deze testen worden voor de meest gangbare browsers en versies gedaan. Eventuele fouten worden gelogd en kunnen direct verwerkt worden.

Wie is Niels?

Niels is 31 jaar (een oudje binnen Covadis) en heeft ruim 10 jaar ervaring met maatwerk softwareontwikkeling. Hij is opgegroeid in Didam en Loil en later naar de grote stad Zevenaar vertrokken.

Vreemde eend

Niels is op meerdere manieren een vreemde eend in de bijt. Hij is net als al zijn collega's wel een gamer, maar speelt als een van de weinigen bij voorkeur op de PlayStation. En dan met name The Witcher 3. Daarnaast kijkt hij graag voetbal. Dat is helemaal iets wat hij met bijna geen enkele collega kan delen. Ondanks deze kleine verschillen schuift hij toch nog elke dag aan bij de lunch. Wij verwelkomen Niels dan ook graag in ons team en wensen hem veel plezier bij Covadis!

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Covadis of ben je benieuwd naar onze vacatures? Houd dan onze website, Facebookpagina , Linkedin en Twitter goed in de gaten!