Covadis verwelkomt nieuwe senior .NET ontwikkelaar

Versterking ontwikkelteam met ervaren kracht

De nieuwste aanwinst voor het team van Covadis is Nick. Het ontwikkelteam waarin deze senior ontwikkelaar heeft plaatsgenomen heeft hem van harte welkom geheten. Covadis heeft met Nick wederom een schat aan kennis en ervaring binnengehaald. Na het afronden van de opleiding Informatica heeft hij ruim 10 jaar als softwareontwikkelaar webapplicaties ontwikkeld. Bij Covadis gaat Nick als senior ontwikkelaar en software architect aan de slag. Wij wensen hem hierbij veel succes en plezier.

Sportief

Ook Govadis, de sportclub van Covadis, heeft zeer enthousiast gereageerd op de komst van Nick. En dat terwijl hij een ontwikkelaar is! De triatlonteams zullen om hem vechten. Hij is namelijk een begenadigd zwemmer (met buitenlandervaring), een zeer verdienstelijk fietser en een enorm talentvolle hardloper. Al heeft een scheenbeenblessure hem de afgelopen periode ervan weerhouden veel te trainen voor dat laatste onderdeel.
Maar is Nick dan geen gamer? Dat heeft hij vroeger wel gedaan. Maar inmiddels geeft hij de voorkeur aan sporten. En daar is Dries Vink, de aanvoerder van Govadis, heel erg blij mee.

Strijd met Doetinchem

Nick is woonachtig in Zevenaar. Met zijn komst ligt de strijd tussen Zevenaar en Doetinchem weer helemaal open als het gaat om het aantal medewerkers woonachting in deze plaatsen. Woon jij ook in Zevenaar of Doetinchem? Of in een andere plaats? En ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar bijvoorbeeld een functie als projectmanageranalist of .NET ontwikkelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Covadis-nieuws? Houd dan onze website, Facebookpagina en Twitter in de gaten, en mis geen enkele update!