Covadis zoekt business developer

Vacature voor commercieel talent met technische interesse

Covadis zoekt een commercieel begaafde business developer met een affiniteit voor software techniek. Het maatwerk softwarebedrijf uit Doetinchem groeit hard en wil nog meer ondernemers helpen met het optimaliseren van hun processen. Om meer opdrachtgevers te werven, zoekt Covadis iemand die deze ondernemers kan bereiken en overtuigen. 

Wat doet een business developer bij Covadis? In het kort genereert hij of zij meer werk voor onze talentvolle software ontwikkelaars. Covadis beschikt over bijna vijftig slimme techneuten die staan te popelen om opdrachtgevers te verblijden met maatwerk software. 

Nieuwe prospects 

Hoe gaat de nieuwe business developer dat doen? De persoon gaat in ieder geval gericht afspreken met ondernemers en genereert zo nieuwe prospects. Als business developer denk jij mee met een onderneming over waar de pijnpunten in hun processen liggen en waar de winstkansen zijn. Dat verreist een flexibele houding. De ene afspraak gaat soepel en de opdrachtgever schakelt snel, terwijl de andere organisatie een lange aanloop nodig heeft om tot een beslissing te komen.  

Verder variëren de potentiële klanten enorm. Het kan gaan om softwarebedrijven, specialisten uit de maakindustrie maar ook om goede doelen en databedrijven. 

Maatwerk software 

Covadis is een specialist in maatwerk software, helemaal gericht op de klant. Werken bij Covadis vergt dus kennis van software ontwikkeling. Of in ieder geval genoeg interesse om daar veel over te leren. Een business developer van Covadis moet namelijk een ondernemer kunnen uitleggen in welke processen de software zijn bedrijf kan helpen. Of het nu gaat om de planning, registratie met dubbele invoer of op de productievloer.   

Voor de echt diepe technische details wordt de business developer niet aan zijn of haar lot overgelaten. Dan wordt de hulp ingeschakeld van een Covadis-projectleider. Toch is het prettig als er basiskennis is bij de business developer. Zo ook bij het realiseren van de offerte. Dan vult de projectleider de technische kant in, maar de business developer verzorgt de rest van het voorstel. 

Vrijheid in werkzaamheden 

Op welke manier houdt de business developer opdrachtgevers geïnteresseerd en wordt ervoor gezorgd dat prospects warmlopen voor onze dienstenDaar is hij of zij behoorlijk vrij in. Covadis laat medewerkers graag hun werk op de volgens hen beste wijze uitvoeren. Daarnaast beschikt Covadis over een eigen marketingafdeling. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om hier mee samen te werken. Datzelfde geldt natuurlijk voor de technische specialisten van Covadis. Ook zij zijn een bron van kennis en samenwerking. Deze assets staan allemaal ter beschikking voor de business developer. 

Reden genoeg om de vacature eens te bekijken. Wie weet ken jij of ben jij onze nieuwe collega!