Covadis zoekt support medewerker/tester

Applicaties zonder complicaties

Covadis ontwikkelt software op maat voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan GIS- en IoT-applicaties, API’s en toepassingen waar gebruik wordt gemaakt van Microservices. Zeer veel gebruikers maken dagelijks gebruik van deze software en applicaties. Soms roepen de applicaties vragen op bij gebruikers of ze lopen tegen problemen aan. Hierbij ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Hiervoor zijn wij op zoek naar een support medewerker/tester.

Support, beheer en onderhoud

Bij Covadis bieden we support, beheer en onderhoud van de door ons ontwikkelde software. Dat kan zowel eerstelijns- als tweedelijns-support zijn. Hierover kunnen we bijvoorbeeld contact hebben met projectleiders, analisten of techneuten bij de opdrachtgever of met eindgebruikers van de software. Dat kan gaan over de werking van de software, over een probleem of over nieuwe functionaliteiten.

De support medewerker/tester die wij zoeken heeft contact met gebruikers van de software, de opdrachtgever en onze eigen testers en ontwikkelaars en zorgt voor een vloeiende communicatie tussen deze partijen.

Nog meer support..

We kunnen nog veel meer support gebruiken. Naast een support medewerker zijn wij ook op zoek naar ontwikkelaars, (agile) testers en een corporate recruiter. Kijk op onze vacaturepagina voor alle openstaande vacatures of mail naar info@covadis.nl.

Durf te vragen

Ben jij of ken jij iemand die in dit plaatje past? Stuur dan een email of je cv met motivatie naar Addick Hutzezon (a.hutzezon@covadis.nl). Je kunt ons ook bereiken op 026-3616600.