Dorstmelder voor planten ontwikkeld tijdens CoderDojo Groenlo

Wereldwijd concept

CoderDojo is een concept dat wereldwijd wordt ingezet om kinderen tussen de 7 en 17 jaar kennis te laten maken met programmeren. Hierdoor leren ze onder andere hoe ze websites, apps, programma’s en games kunnen ontwikkelen.

Dorstmelder voor planten

CoderDojo’s worden gelukkig ook hier in de buurt georganiseerd, onder andere in Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier in Groenlo. Onlangs zijn de Dojo’s druk bezig geweest met het ontwikkelen van een dorstmelder voor planten. Dit apparaatje geeft aan wanneer het tijd is om de plant water te geven. Misschien brengen deze toekomstige programmeurs de ontwikkelaars van het ConnectedGreen-Project nog op goede ideeën.

Werken bij Covadis

Ben jij al bekend met programmeren en op zoek naar een leuke baan? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle softwareontwikkelaars. Indien je nog aan het leren bent om een topprogrammeur te worden dan bieden wij jou een leuke stageplek! Check onze vacatures of mail naar info@covadis.nl.

Blijf ons volgen

De eerstvolgende CoderDojo in Groenlo zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart. Meer informatie over dit concept en de rol van Covadis hierin lees je in dit artikel. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de eerstvolgende CoderDojo en het bijbehorende thema.