Er komt iets lekkers van Covadis

Houd je postbus in de gaten deze kerst

Wie nu ons pand aan de Transportweg bezoekt kan het niet ontgaan. Er staan namelijk weer bakken met een gigantische hoeveelheid enveloppen klaar tussen de bureaus. In deze donkere dagen kan dat maar één ding betekenen: Covadis stuurt er weer een kerstactie uit.

Ook in 2019 gaat het in de eerste plaats om een lekkere traktatie. Precies zoals jullie van ons gewend zijn. Maar Covadis zou Covadis niet zijn als het niet in combinatie zou zijn met wat tijdverdrijf. Dat is nog eens iets om naar uit te kijken. 

Trakteren 

Covadis, de specialist in maatwerk software, heeft wel een reden om te trakteren. Het afgelopen jaar is er één geweest met verschillende mooie softwaretoepassingen. Daarnaast heeft Covadis zowel nieuwe als vertrouwde opdrachtgevers ondersteund in hun optimalisatieproces. Ook hebben we veel nieuwe collega’s verwelkomt. Allemaal zaken die we niet van plan zijn om te veranderen in 2020. 

Verhuizen

Wat wel verandert is onze locatie. Binnenkort is Covadis niet langer aan de Transportweg, maar aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem te vinden. Op 1 januari 2020 zijn we opgekrast naar ons nieuwe pand.

Momenteel wordt er eerst nog hard gewerkt aan de kerstactie. Een grote vrachtwagen haalt vrijdag de kratten met enveloppen op en vanaf dan mogen vrienden, volgers, medewerkers en (toekomstige) opdrachtgevers van Covadis hun brievenbus in de gaten houden.

Dat worden vast hele fijne feestdagen.