Internationale scouts

Govadianen uit Arnhem, Doetinchem, Wehl en Deventer waren in het publiek te vinden om de triatleten aan te moedigen. En uiteraard was ook Dries aanwezig om zijn selectie te coachen. Na afloop van de wedstrijd is hij door diverse, internationale scouts benaderd met de vraag of de Govadianen te koop zijn. Vooralsnog is er vanuit de Govadis triatleten geen interesse om over te stappen naar een andere ploeg: “In Rusland had ik veel meer kunnen verdienen, maar daar is het water nóg kouder” aldus een triatleet die anoniem wenst te blijven.

Next-up: Posbankloop

Onder deze triatleten bevinden zich ook hardlopers. Heel lang hebben zij niet om bij te komen, want de volgende hardloopwedstrijd dient zich alweer aan. Aankomende zondag gaan twee teams met zo’n twintig enthousiaste Govadianen van start tijdens de Posbankloop. Gaat het hen lukken om de tweede plaats in het teamklassement van vorig jaar te evenaren?

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van wedstrijden en activiteiten van Govadis? Houd dan de Govadis Facebook in de gaten. Zelf meedoen kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Dries. Op de hoogte blijven van nieuws rondom Covadis? Volg ons dan op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.