Govadis trotseert strong viking parcours tijdens halve van Doetinchem

Thuiswedstrijd

Een hardloopwedstrijd in Doetinchem, thuisbasis van Covadis, die laat Sportclub Govadis natuurlijk niet lopen. Zondag 29 oktober werd alweer de 33e editie van de Doetinchemse halve marathon gehouden. Zo’n twintig Govadianen verschenen aan de start van deze wedstrijd door het prachtige Achterhoekse landschap.

Strong viking

Na de herfststorm in de nacht voor de wedstrijd leek het meer op een strong viking wedstrijd. Het parcours lag bezaaid met omgewaaide bomen waar behendig om- en overheen gemanoeuvreerd moest worden. De onverharde wegen transformeerden in modderpaden en op sommige plekken stond je tot aan je middel in de blubber.

Priemprijs

Maar liefst drie Govadianen wisten op een priemgetal in het algemeen klassement te eindigen en hebben daarmee de zeer gewilde Govadis priemprijs in de wacht gesleept. Er is een vrachtwagen gereserveerd om de prijs naar de winnaars te vervoeren. Dit keer leveren we een goed beveiligde kooi mee, zodat de priemprijs niet door jaloerse clubgenoten ontvreemd kan worden.

Montferlandrun

De Montferlandrun is de volgende wedstrijd waar een team toppers van Govadis aan mee zal doen. Inmiddels hebben al zo’n 25 Govadianen zich aangemeld. Wil jij ook meedoen met team Govadis en heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan via dit inschrijfformulier. Wees er snel bij, want vol = vol!

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom wedstrijden en activiteiten van Govadis? Houd dan de Govadis Facebook in de gaten.