Grote Govadis-ploeg trekt naar ’s-Heerenberg voor Montferlandrun

Hardloopwedstrijd

Zondag 3 december is het weer zover. In ’s-Heerenberg gaat de Montferlandrun van start. Deze hardloopwedstrijd van 7,5 of 15 kilometer trekt door het heuvelachtige en bosrijke landschap van Monfterland. Doe je zelf niet mee? Kom dan kijken om ons team aan te moedigen!

Sportclub Govadis

Het aantal leden van Govadis, de sportclub van Covadis, groeit gestaag. Ook het aantal Govadis-deelnemers aan wedstrijden neemt elke keer weer toe. Bij de Montferlandrun doen in totaal 32 Govadianen mee. Deze topatleten zijn keurig verdeeld over de twee afstanden.
Deze deelnemers zijn te herkennen aan een zeer atletisch en afgetraind lichaam, een Covadis-shirt en een grote glimlach op het gezicht.

Hoogtemeters

Tijdens deze wedstrijd moeten de hoogste toppen uit de regio bedwongen worden. Bij de steilste stukken maken de meeste sporters gebruik van hulpmiddelen als een houweel, een zekeringsapparaat en een ijsboor.

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom wedstrijden en activiteiten van Govadis? Houd dan ook Govadis Facebook in de gaten.