Het Innovatielab is gegroeid!

De baanbrekendste afdeling van Covadis ontwikkelt zich snel

Sinds deze maand is het Innovatielab van Covadis enorm gegroeid. Zes nieuwe laboranten gaan aan de slag op de R&D afdeling van het softwarehuis. Zij mogen werken aan nieuwe toepassingen en prototypes. Tevens krijgen ze de gelegenheid hun kunsten uit te oefenen met de nieuwste technieken. Naast de techniek blijft ook het Innovatielab zelf zich ontwikkelen.

Tim, projectleider van het Innovatielab, kijkt uit naar alles wat komen gaat.

“We hebben een heleboel mooie en uitdagende projecten in de pijplijn”, vertelt hij. “Het wordt allemaal heel innovatief.”

Augmented reality

Tim vertelt verder over enkele uitdagingen die het lab de komende periode tegemoet kan zien.

“We gaan veel aan het werk met continuous integration en continuous deployment. Hierdoor wordt de code automatisch ingezet waar hij moet draaien. Voor de opdrachtgever wordt de code dan niet langer handmatig gedeployed. Daarnaast gaan we ook aan de slag met augmented reality. Dit doen we voor een specifieke opdrachtgever.”

De opdrachtgevers worden dus nog sneller bediend dan ze al gewend zijn

Tim - Projectleider Innovatielab

Talenten

Wat gaan de opdrachtgevers eigenlijk merken van deze boost in het Innovatielab?

“Dat is nu het leukste van het Innovatielab. De talenten gaan voor klanten aan de slag. Die gaan daar dus van alles van merken. Bij één van deze opdrachtgevers rollen nieuwe versies van bestaande software er straks nog sneller uit. Door de vernieuwingen is er meer tijd over voor nieuwe features. Waardoor die nog sneller verschijnen. De opdrachtgevers worden dus nog sneller bediend dan ze al gewend zijn.”

Kortom, er zit een heleboel fraais aan te komen vanuit het Innovatielab. Tim gaat hard aan de slag met de ruwe diamanten in het lab. Misschien kunnen zij ook wel iets voor jouw organisatie betekenen. Neem vrijblijvend contact op met Covadis en wie weet staat ons Innovatielab in de toekomst ook voor jou klaar.