Wat doet het Innovatielab?

Ook in 2019 ontwikkelt het lab door

Het Innovatielab van Covadis is een fascinerende afdeling. Het is de plek waar talent zich ontplooit, fantastische prototypes ontwikkeld worden en waar we de allernieuwste technieken binnen softwareontwikkeling onderzoeken. Op 1 januari 2019 wordt het lab uitgebreid. Met de komst van een nieuwe teamleider krijgt het Innovatielab meer capaciteit en ervaring. Hiermee kunnen opdrachtgevers van Covadis nog meer vraagstukken kwijt in het lab.

Het lab, de R&D-afdeling van Covadis, heeft zodoende ruimte voor meer talentvolle, jonge laboranten. Daarbij wordt het nog groter en kan het dus nog meer opdrachten aan.

Prototypes

De talenten in het lab bestaan uit studenten en junior ontwikkelaars. Ze staan er niet alleen voor. Analisten, software-architecten en senior developers staan allemaal klaar om hen te ondersteunen. Binnenkort komt daar fulltime een ervaren teamleider bij. Naast prototypes en nieuwe toepassingen worden er dus ook fantastische developers ontwikkeld in het lab.

Dankzij de inrichting van het Covadis-lab worden de vraagstukken relatief voordelig behandeld

Ideeën

De opdrachtgevers van Covadis zitten vol met ideeën over potentiële toepassingen. Hiervoor zijn soms nieuwe technieken nodig. Covadis biedt uitkomst. Dankzij de inrichting van het Covadis-lab worden de vraagstukken relatief voordelig behandeld. Er zijn grote investeringen nodig. Dit geeft opdrachtgevers de gelegenheid om nieuwe plannen beter te beoordelen in kortere tijd. Het Innovatielab is nu al een gewaardeerd onderdeel van het softwarehuis in Doetinchem. Vanaf januari zal deze waardering alleen maar verder stijgen.

Of het bijvoorbeeld gaat om:

  • Blockchain
  • Microservices
  • Machine Learning
  • Big Data
  • Mobile Development
  • Internet of Things
  • Artificial Intelligence
  • Azure
  • Of één van de vele andere nieuwe trends

In het innovatielab wordt het toegepast, getest, gekeurd en gewogen.

Vragen

Ben je nieuwsgierig geworden naar het lab? Heb je vragen? Is er een onderzoek die je bij Covadis zou willen neerleggen of een idee dat je gerealiseerd zou zien? Neem dan nu contact met ons op via info@covadis.nl en ontdek wat het Innovatielab voor jouw organisatie kan betekenen.