Inschrijvingen stromen binnen voor The Night Run in Nijmegen

Sportclub Govadis stijgt in populariteit

De populariteit van Sportclub Govadis stijgt nog steeds. Dat is ook gebleken uit het aantal aanmeldingen voor The Night Run in Nijmegen op 13 april. Inmiddels bestaat het Covadis-team dat deelneemt aan deze wedstrijd uit meer dan 30 deelnemers. En de aanmeldingen blijven binnenstromen!

The Night Run

Op vrijdagavond 13 april zal team Covadis het weekend inluiden door deel te nemen aan The Night Run in Nijmegen. Vele Govadianen zullen een afstand van 5 of 11,5 kilometer gaan afleggen. De topatleten zullen goed te herkennen zijn aan de atletische bouw, een mooi Covadis-shirt en een overdreven aantal glowsticks. Sommigen zullen de neiging hebben om één van de vele cafés langs het parcours binnen te lopen.

Opperste concentratie

Een aantal atleten zullen in opperste concentratie zijn om een nieuw persoonlijk record neer te zetten. Andere atleten zijn waarschijnlijk iets meer gefocust op de welverdiende afterparty. Hoe dan ook; we maken er een gezellige en sportieve avond van.

Nog meer kansen…

Kun je om welke reden dan ook niet deelnemen aan The Night Run, wees dan niet getreurd. Er staat in mei een nieuwe activiteit op de planning. Houd dus je brievenbus goed in de gaten!

Govadis nog niet bekend?

Ben je nog niet bekend met sportclub Govadis? Geen paniek! Je kunt met ons kennismaken via onze Facebookpagina. Hier vind je ook het laatste nieuws rondom sportclub Govadis. Ben je nu al overtuigd om lid te worden? Stuur dan een e-mail naar govadis@covadis.nl.