INTER werkt samen met Covadis

Covadis mag een nieuwkomer verwelkomen in de groep diverse opdrachtgevers van de software specialist. Het gaat om INTER uit Duiven. Ook deze onderneming gaat de samenwerking met Covadis aan. INTER komt uit de buurt en door de letterlijk korte lijnen is het contact al snel vertrouwd.

INTER is in de afgelopen 48 jaar gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Ze richten zich op het ontwikkelen en toepassen van projecten voor beeld, geluid en besturing. Denk aan systemen voor control rooms, operatie kamers, conference calls en security doeleinden. Het bedrijf heeft inmiddels honderd medewerkers en opereert ook over de Nederlandse grenzen. Het is altijd blijven innoveren. Hierdoor leveren ze, naast hardware, steeds meer software. Uiteraard is dit het gedeelte waar Covadis een rol in speelt.

Softwareontwikkeling

Een ontwikkelteam van Covadis ondersteunt het bestaande team van INTER met hun kennis en capaciteit in softwareontwikkeling. Het team van Covadis bestaat uit meerdere ontwikkelaars, een tester, een projectmanager, een software-architect en een analist.

Systeem

Momenteel helpt Covadis met het realiseren van een toepassing voor een telefooncentrale systeem. Gebruikers van dit systeem krijgen een rol of functie toebedeeld. Aan deze rol worden de nummers van bellers gekoppeld die belangrijk zijn voor die functie. Zodra iemand naar de organisatie belt, krijgt de beller meteen de persoon aan de lijn die hij of zij nodig heeft. Hierdoor verloopt de service ineens een stuk beter en sneller.  

Het team van Covadis werkt in ieder geval met veel passie en enthousiasme aan dit uitdagende project. De Covadianen kijken van harte uit naar de toekomst met INTER.