Kom op 7 februari naar het openingsfeest van Covadis

Softwarehuis viert opening met borrel, eten en leuke prijzen

De eerste maand in ons nieuwe pand is om. Inmiddels durven we als Covadis wel te stellen dat we onze draai helemaal gevonden hebben aan de Expeditieweg. Dat willen we de wereld graag laten zien. Reden te meer om op onze grote opening op vrijdag 7 februari te komen. We zijn stiekem wel trots op ons nieuwe pand en het zou geweldig zijn als je dat met eigen ogen aanschouwt.

Want het was natuurlijk wel even wennen, zo’n nieuwe plek in een nieuw kantoor. Enkele collega’s reden in den beginne nog wel eens verkeerd en parkeerden met slaperige ogen nog bij het ouwe pand. Ook de dagelijkse wandeling voert nog steeds langs die locatie. Met welk gevoel dat gepasseerd wordt hebben we de wandelclub dan weer niet gevraagd. 

Vrijdagmiddagborrel 

Maar goed, inmiddels zit iedereen weer op zijn plek. Onze collega’s navigeren soepel naar het nieuwe parkeerterrein, het restaurant is gezellig druk onder lunchtijd en de VrijMiBo, waar Super Mario hand in hand gaat met Grolsch, is drukker dan ooit.  

Dat wil je natuurlijk zelf zien. Daarom houden we op 7 februari een openingsfeest. Dan gaat het pand officieel open en is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Wat je daarvoor moet doen? Heel weinig, alleen even je aanwezigheid via de mail melden op info@covadis.nl 

Je bent vanaf 16.00 uur welkom op vrijdag 7 februari

Waarom wil ik dit niet missen? 

Goede vraag. En een nog beter antwoord. Kom langs, want Covadis zorgt voor: 

  • Poffertjes, frituursnacks en friet. 
  • Veel, al dan niet alcoholische, versnaperingen. 
  • Een uitstekend muziekje. 
  • Diverse spellen en activiteiten voor jong en oud. 
  • Een wedstrijdje met mooie prijzen. Wat voor? Dat is geheim. 
  • Een warm welkom van Covadis. 
  • Vrijblijvendheid, wil je alleen even komen kijken en niet eten? Geen probleem, voel je nergens toe verplicht. 

Met andere woorden, treed binnen en geniet! Wees welkom op vrijdag 7 februari vanaf 16.00 uur. Een eindtijd is er niet, dus kijk maar hoe laat je komt. Vergeet je alleen niet aan te melden via info@covadis.nl. Dan zetten wij de frituur heet en het bier koud.