Covadis heeft nieuwe talentmanager

Covadis eindigt 2018 met een nieuw gezicht

Eenieder die de draaideur bij de ingang van Covadis overleefd wordt nu begroet door een nieuw gezicht. Anouk is de nieuwe talentmanager en is officieel bij Covadis gestart. Hoewel Anouk nog gloednieuw is bij het Doetinchemse softwarehuis, zouden we nu al niet meer zonder haar willen. Genoeg over ons, wie is Anouk?

Terwijl de ontwikkelaars luidruchtig hun code doorspitten en de projectleiders bij elkaar de deur platlopen, zit Anouk als een oase van rust achter haar bureau. Ze is bereid haar werkzaamheden te onderbreken voor een klein gesprek over zichzelf.

Professionals

Anouk heeft de nodige meters gemaakt als het gaat om de speurtocht naar, al dan niet ruwe, diamanten in de wereld. Zij weet waar talent uit blijkt en hoe ze deze (nieuwe) toppers op hun best krijgt in een organisatie. Met Anouk aan hun zijde ontwikkelt ieder talent zich nog beter bij Covadis.

“Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt waar ik sturing en begeleiding gaf aan talentvolle professionals”, legt ze uit. “Daarbij hoorde veel contact met diverse klanten, waaronder ondernemers. Hierdoor weet ik dus van beide kanten wat er nodig is.”

De balans tussen werk en privé is heel belangrijk

Anouk - Talentmanager Covadis

Doetinchem

 “Naast mijn werk ben ik moeder”, vertelt ze met een glimlach. “De balans tussen werk en privé is dus heel belangrijk voor me. Ons dochtertje Sam is nu bijna één jaar oud. Mijn man is ondernemer, waardoor ik veel tijd met haar doorbreng. Wat dat betreft is het ook lekker dat ik hier in Doetinchem werk. Ik woon in Westendorp, dus dat is mooi in de buurt.”

Nintendo

Anouk begeleidde jarenlang jonge werknemers in de bouw, dus de jongetjescultuur van Covadis kan ze goed hebben. Bovendien sluiten haar hobby’s wel aan bij de Covadianen.

“Met zo’n kleine ga je toch minder vaak op stap, dus in de avonduren spelen mijn man en ik graag samen Call of Duty”, lacht ze. “Vroeger had ik zelf wel een Nintendo, maar mijn man kocht enkele jaren geleden een Xbox voor de nieuwe GTA. Dus toen ben ik ook daarop gaan gamen. Nu houd ik het dus niet bij Mario Kart. Ook zing ik bij een musicalvereniging. Verder kijken mijn man en ik graag samen ‘Game of Thrones’. Zelf kijk ik ook graag ‘Sex and the City’.”

Zeker één van die twee series kan de meeste Covadianen wel bekoren. Al zullen er waarschijnlijk stiekem ook wel een paar meeleven met Carrie Bradshaw.

Tot slot is er nog een klein weetje over Anouk. Ooit had zij een bijbaan bij een crematorium. Zodoende kan ze het nummer ‘n trein naar niemandsland’ van Frans Bauer niet meer aanhoren. Ons Dotnetkoor haalt deze dan ook snel uit hun repertoire.