Opdrachtgever Covadis in de media

EasyEnergy is een zeer snel groeiende energieleverancier. Ze zijn onderdeel van de easyGroup waar ook onder meer easyJet onder valt. Wellicht ken je ze bijvoorbeeld van deze televisiecommercial.

Hun idee is duidelijk: energie voor inkoopprijs, dus de variabele leveringskosten zijn 1-op-1 de actuele prijzen van energiebeurs APX. Steeds meer mensen stappen over naar actuele prijs-contracten. Maar wat heeft Covadis hier mee te maken?

NieuweStroom

EasyEnergy is een strategische partner van NieuweStroom. Wat NieuweStroom voor de zakelijke markt doet, doet easyEnergy voor de consumentenmarkt. EasyEnergy maakt ook voor een groot deel gebruik van de software van NieuweStroom. En Covadis levert een ontwikkelteam aan NieuweStroom, voor het ontwerp, de ontwikkeling, het testen en het onderhoud van hun maatwerk-software.

Covadis levert sinds begin 2017 een team met specialisten aan deze opdrachtgever. Lees hier over de uitdagingen die komen kijken bij miljarden datatransacties.

Algemeen Dagblad

EasyEnergy en NieuweStroom houden met hun nieuwe concepten de gemoederen op de energiemarkt flink bezig. Deze week stond er weer een uitgebreid artikel over de voordelen van energie volgens actuele prijzen in het Algemeen Dagblad waarin werd vermeld dat een doorsnee gezin tot wel 270 euro per jaar kan besparen en een ondernemer een veelvoud daarvan.