Openbare kennissessie Covadis bijna vol

Inschrijvingen gaan hard

Op dinsdag 14 mei houdt Covadis een openbare kennissessie voor techneuten uit het hele land. Dat is morgen al! Het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen gaan hard. Heb jij je nog niet ingeschreven? Dat kan hier. Heb jij een passie voor softwareontwikkeling? Dan mag je dit niet missen. 

Op die dinsdag staat vanaf 18.00 uur het kantoor van softwarebedrijf Covadis aan de Transportweg 12 helemaal in het teken van gastvrijheid. De aanmeldingen stromen binnen, maar toch is er nog (een beetje) plek. Het zijn een beperkt aantal plaatsen. Als jij onze fascinatie voor innovatie en kennis op het gebied van software development deelt, moet je er dus snel bij zijn. 

Eten 

Het is tevens mogelijk om aan te schuiven bij het Covadis diner. Zo wordt de maag nog voor het hoofd gevuld. Het eten begint om 18.00 uur. Kom je alleen voor de kennissessies? Dan ben je om 19.00 uur welkom, als de eerste ronde begint. Zo bieden we je de mogelijkheid om gelijk vanuit je werk aanwezig te zijn, al is dat natuurlijk niet verplicht.  

Sprekers 

Vijf briljante sprekers zijn die avond te gast bij Covadis. Dit zijn hun namen en onderwerpen: 

  • Microsoft MVP André Kamman over SQL Server performance. 
  • Microsoft MVP Henk Boelman over de Artificial Intelligence stack van Microsoft. 
  • Agile expert Peter Koning over de voor- en nadelen van Agile. 
  • Microsoft MVP Henry Been over de DevOps cultuur.  
  • Managing Consultant Robotics Tomas de Boer over software ontwikkeling en Robotica. 

Als bezoeker heb je mogelijkheid om twee sessies te volgen. De talks beginnen om 19.00 en 20.45 uur. Tussendoor is er een pauze en naderhand is er gelegenheid om na te praten. In het aanmeldformulier kun je je voorkeur qua talks opgeven. Wij proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden in de planning. 

Schrijf je in 

Haast je dus om je vandaag nog op te geven voor de grootse, externe kennissessie van 2019. Deze toffe avond wil je absoluut niet missen. Zorg dat je erbij bent! Schrijf je nu hier in.