Opleidingen bij Covadis

Bij Covadis streven we altijd naar de beste, snelste en veiligste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Om dit te kunnen doen, is het van belang dat onze ontwikkelaars op de hoogte blijven van en kunnen werken met de nieuwste technieken. Zo is weer één van onze ontwikkelaars geslaagd voor zijn eerste Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) examen.

Kennis verspreiden

Covadis investeert graag om het kennisniveau van haar medewerkers hoog te houden. Afhankelijk van de interesse van de ontwikkelaar en de kennisbehoefte van Covadis, wordt er samen naar opleidingsmogelijkheden gekeken. De opgedane kennis wordt binnen het ontwikkelteam weer verder verspreid.

Eerste module

Het volgen van een MCSD certificeringstraject is één van de mogelijkheden. Dit traject bestaat uit drie modules. Tijdens de eerste module ligt het accent op de frontend technieken HTML5, CSS3 en JavaScript. Daarbij komen de volgende nieuwe onderdelen aan bod:

  • Local Storage
  • WebSocket
  • Web Workers
  • Canvas API
  • HTML5 WebCache

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om naast je baan bij Covadis een opleiding te volgen? Of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Addick Hutzezon. Hij is te bereiken op 026-361 66 00 of via a.hutzezon@covadis.nl.