Samenwerken met Covadis: Goed becaken

Maak kennis met Covadis en ervaar de winst

Maatwerk softwarespecialist Covadis heeft altijd het beste voor met partners en opdrachtgevers. Dat begint al bij de eerste kop koffie. Bij een kennismaking zorgen wij graag voor de cake. Hoe ziet dat eruit? 

We zorgen er namelijk graag voor dat er dingen voor de bakker komen en we doen niet aan misbaksels. Bovendien denken we graag met onze opdrachtgevers mee. Dat uit zich in op maat gemaakte software die zorgt voor efficiënte ondersteuning van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers. 

Waarom komt Covadis langs? 

Covadis trekt het land in om organisaties en ondernemers te spreken over hun winstkansen. Dat doet de maatwerk software specialist in gezelschap van een ambachtelijke cake. Want veel ondernemers zouden nog beter kunnen presteren dan ze al doen om zo de concurrentie voor te blijven.  

Uiteraard is het eveneens mogelijk om het bestaande ontwikkelteam van een bedrijf uit te breiden om zo de time to market te verkorten.  

Hoe bewerkstelligt Covadis dat allemaal 

Automatisering brengt veel kansen met zich mee

Waar kan Covadis uitkomst bieden? 

Onder het genot van een koffie en de cake wordt ontdekt of er processen en situaties in een organisatie zijn die nog vloeiender volbracht kunnen worden. Denk aan het optimaliseren van een bestaand bedrijfsproces of een manier om Big Data te verwerken.  

Het is ook mogelijk om nieuwe koppelingen tussen software te realiseren of, al dan niet tijdelijk, een bestaand ontwikkelteam uit te breiden. Automatisering brengt veel kansen met zich mee. Die licht Covadis graag toe. 

Covadis is flexibel. Zodoende kunnen we veel kanten op met ieder bestaand bedrijfsproces. We komen dan ook graag kennis maken om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is dat kosteloos en geheel vrijblijvend. Sterker nog, het levert je al een interessante cake op de zaak op. 

Koekje d’r bij?