GIS-software voordelig en op maat 

Covadis ontwikkelt GIS-applicaties op maat. De applicatie doet alleen wat jij wil en het werkt op de manier waarop jij wil dat het werkt. De GIS-toepassingen die door Covadis ontwikkeld zijn, werken online en zijn vanuit één bron op ieder device bereikbaar, overal ter wereld.  

Al 15 jaar ervaring in GIS 

Covadis heeft al ruim vijftien jaar ervaring met GIS. Dit heeft niet alleen als voordeel dat we een grote hoeveelheid GIS-specialisten in de gelederen hebben. Het betekent ook dat we snel en voordelig leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van standaard frameworks waar we snel jouw wensen mee realiseren. Heb je een maatwerk GIS-applicatie nodig voor in jouw onderneming? Geen probleem, want dat kan Covadis. Bovendien kan Covadis ook het gehele onderhoud voorzien. Voor vragen zijn we met onze klantgerichte houding altijd bereikbaar. 

Bij Covadis doen we er niet moeilijk over om de GIS-software te koppelen aan de bestaande software en systemen in jouw bedrijf. Dit betekent dat er in jouw organisatie niets aangepast hoeft te worden en dat medewerkers geen tijdrovende cursussen nodig hebben. De nieuwe GIS-software werkt direct en vloeiend mee in de bedrijfsprocessen. Dat kan alleen bij Covadis.