Student applicatieontwikkeling vult ontwikkelteam Covadis aan

Stagiair versterkt scrumteams

De nieuwste aanwinst voor het team van Covadis is Thymon. Thymon volgt een opleiding om softwareontwikkelaar te worden en komt tijdens zijn stage de scrumteams van Covadis versterken.

Counterstrike-baas

Zoals we van goede softwareontwikkelaars mogen verwachten, is ook Thymon een gamer. Hij blinkt uit in ‘Counterstrike’ en heeft op zijn eerste werkdag gelijk zijn collega’s uitgedaagd. Wie de echte Counterstrike-baas is, daar komen we op 24 november achter tijdens eerstvolgende Covadis LAN-party.

Jong geleerd

Techniek is Thymon met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan sleutelt hij met zijn vader aan oude legervervoermiddelen zoals marineschepen, tanks, F16’s, vliegdekschepen, raketwerpers, onderzeeërs en legervrachtwagens. Met al deze vervoermiddelen hebben Thymon en zijn familie heel Valburg in beslag genomen. Ook het bezoekersaantal is drastisch gedaald, omdat niemand het dorp meer in durft. 

Er is geen enkel defect dat Thymon niet op kan lossen, want hij blijft net zo lang sleutelen tot hij weer een looping kan maken met de F16 of een rondje kan varen op het Braamts gat. Onlangs nog werd hij door het leger benaderd om als daar als monteur aan de slag te gaan, maar toen ook Covadis in beeld kwam, was de keuze snel gemaakt.

Bruine band

Uiteraard is ook Thymon benaderd om lid te worden van sportclub Govadis. Maar toen we hoorden dat hij de bruine band in judo heeft, brak het zweet ons wel een beetje uit en hebben we het op het lopen gezet. Voor het eerst in zijn leven gaat aanvoerder Dries een uitdaging maar even niet aan.

Nieuwe collega

We zijn blij met onze nieuwe collega en wensen hem veel leer- en werkplezier toe. Het team van Covadis heeft nog meer ruimte voor nieuwe collega’s. Wat dacht je van de functie van projectmanager, agile tester of .NET/PHP ontwikkelaar? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Covadis-nieuws? Houd dan onze website, FacebookpaginaTwitter, LinkedIn en Instagram in de gaten, en mis geen enkele update!