Verpletterend resultaat

Team Covadis heeft een verpletterend resultaat neergezet door op beide afstanden de eerste plek in het teamklassement te behalen. Één van de Govadianen is zelfs tweede geworden op de 5 kilometer en maar liefst 4 Govadianen eindigden in de top 10 bij de 11,5 kilometer. Nog niets vermoedend werd dit resultaat toch al gevierd tijdens de welverdiende afterparty. Onder het genot van een dansje en een drankje werden de prestaties besproken en wellicht nieuwe vriendschappen gesloten. Lees hieronder het verslag over de The Night Run van een van de Govadis-deelnemers. Wellicht gaat hij binnenkort als vaste blogger van Govadis aan de slag.

Felbegeerde priemprijs

De Govadianen ging het natuurlijk helemaal niet om het eindklassement, maar om het behalen van de felbegeerde priemprijs. 13 Govadianen hebben deze prijs in de wacht gesleept door op een priemgetal te eindigen in het algemeen klassement. Niet geheel toevallig werd deze wedstrijd gehouden op vrijdag de 13e.

Next match

Heb je na het lezen van dit artikel ook zin om een keer met team Govadis mee te doen? Dat kan! Op zaterdag 12 mei staat de volgende wedstrijd op de planning met de 5x5 Estafetteloop. Opgeven kan hier of stuur een mail naar govadis@covadis.nl.