Covadis deelt lekkers uit deze nazomer

Covadis kreeg deze ochtend een klein briefje door de draaideur geworpen. Op het eerste gezicht zorgde de inhoud voor verbazing en gefronste wenkbrauwen. Toen de afzender bekend werd, was het geheel ineens volstrekt logisch. We hebben te maken met een klachtbriefje van PostNL.

Wat bleek, de zomeractie van Covadis is zo’n groot succes, dat postbodes overspannen thuis zitten na het bezorgen van zoveel post naar al die vrienden en volgers van Covadis in heel Nederland. Er is zelfs post naar Duitsland en België gestuurd. Geheel volgens traditie werd ook dit jaar weer een kleine traktatie gebracht naar iedereen die het Doetinchemse softwarehuis een warm hart toedraagt.

LIFT

Heb jij nu geen brief met een lekkere traktatie ontvangen? Dan kan het zijn dat deze nog onderweg is. We hebben begrepen dat PostNL inmiddels extra handjes ingehuurd heeft voor deze loodzware klus. Natuurlijk kan het ook zijn dat je nog geen volger of vriend van Covadis bent. Daarvoor verwijzen we je graag naar de ‘LIFT’ van Covadis. Laat het ons daar weten als jij ‘nog’ helemaal niets ontvangen hebt. Vind ons hier:

(L)inkedIn linkedin.com/company/covadis/

(I)nstagram @covadisbv

(F)acebook facebook.com/CovadisBV/

(T)witter @CovadisBV

Lift mee met Covadis en mis niks van onze avonturen en activiteiten. Word lid op Facebook, volg ons op Twitter of Instagram en check ons LinkedIn profiel.

December

Inmiddels heeft Covadis de nodige warme reacties al binnen. Het is fijn dat onze vrienden genieten van de suikerzoete traktatie. Over warm gesproken, hoewel de temperaturen er nog niet naar zijn, ligt december al op de loer. Bij Covadis ruiken we de dennennaalden al, ook in die periode loont het om de brievenbus in de gaten te houden.