Uitslag Bingovadis bekend

Tien gelukkigen winnen 30 Seconds-spel

Het is zover. De vrolijkste der Covadianen mocht de bingomolen bedienen terwijl de rest actief danste op een vrolijke muziekje. Dit keer gebruikten we geen stroopwafels, maar gewoon balletjes. Bovendien waren het niet zomaar nummertjes. Want ieder getal stond voor de naam van een winnaar. Wie wint één van de tien edities van de hoofdprijs?

Covadis heeft namelijk ruim 125 inzendingen ontvangen van enthousiaste winnaars. Dat betekent dat er veel geluksvogels zijn bij de ruim 800 deelnemers. Het molentje draait er ratelend op los. Ondanks de grote hoeveelheid balletjes gaat de lach niet van het gezicht van de goedlachse Covadiaan. Tien namen komen letterlijk tevoorschijn rollen.

Winnaars

Na de trekking zijn er dus tien winnaars over die er met de hoofdprijs vandoor gaan: een prachtuitgave van het bekende gezelschapsspel 30 Seconds. Rob, Jan Willem, Desiree, Jarno, Claire, Gauke, Michiel, Ruud, Jos en Marcel kunnen hun prijs zeer binnenkort verwachten.

Bingkoning

De andere winnaars lopen de hoofdprijs dus net mis, maar niet getreurd. De Bingkoning van Covadis denkt ook aan hen. Zij winnen nog meer lekkere stroopwafels. De heerlijke traktatie is er vorige maand vast ingegaan als koek. Daarom stopt de postbode met zijn oranje jas nog meer lekkers in hun brievenbus.

2019

Bij Covadis zijn we erg blij dat we zoveel enthousiaste reacties kregen op de Bingovadis. Voor ons kan 2019 nu al niet meer stuk. Hoewel de dagen nog kort zijn, zien de Covadianen het allemaal al zonnig in. Covadis bedankt de ‘vrienden van Covadis’ voor alle aangename en warme reacties en zegt ‘tot snel’. Want Covadis laat ook dit jaar nog veel van zich horen.