Covadis opent jacht op Senior .NET Ontwikkelaar

Heb jij NET zin in een nieuwe uitdaging?

Softwarehuis Covadis uit Doetinchem zit in de lift. De specialist in maatwerk software groeit hard, maar heeft genoeg ruimte voor nieuwe toppers. Ervaren ontwikkelaars zijn dan ook meer dan welkom. Ben jij een software developer die al een aantal jaar werkt met .NET (C#)? Of ken jij een bekwame ontwikkelaar die wel toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan heeft Covadis de perfecte job.

“Bij Covadis werken de ontwikkelteams zelfstandig en volgens een geheel eigen methode”, vertelt woordvoerder en speurhond Addick. “Bovendien werken ze aan diverse opdrachten. Zo is het mogelijk om een langere tijd aan een opdracht te werken, maar er zijn ook developers die schakelen tussen meerdere opdrachtgevers.”

Technieken

De ontwikkelteams van Covadis opereren als zelfstandige schakels binnen de kaders van het softwarehuis. We werken met technieken als .NET (C#), Microservices en Azure. Bovendien blijven de collega’s van en met elkaar leren met in- en externe kennissessies, hackathons en diverse opleidingen.

Actief

Naast alle technische uitdaging is Covadis ook buiten de kantoormuren erg actief. Bijvoorbeeld tijdens de enerverende teamuitjes, de memorabele borrels, de verhitte LAN-party’s en de dynamische sportavonden. Daarnaast heeft Covadis een eigen sportclub, Govadis. Uiteraard is dit alles vrijblijvend. Kortom, Covadis is meer dan een softwarehuis en we zouden jou graag in ons team verwelkomen.

Heb je Covadis in het vizier, maar is dit niet de job voor jou? Bekijk ook zeker onze andere vacatures!