Verbouwing hoofdkantoor Covadis verloopt gestaag

Begin 2020 vestigt het Softwarebedrijf zich definitief op de nieuwe plek

Bouwvakkers, klussers en vakmannen zijn hard aan het werk op de eerste drie verdiepingen aan de Expeditieweg in Doetinchem. De verbouwing van het nieuwe pand van Covadis is in volle gang. De bovenste verdieping vormt nog altijd de tweede locatie van het softwarebedrijf in Doetinchem. In januari 2020 is de verbouwing voltooid en verhuist de rest van de medewerkers ook naar deze locatie. 

“De verbouwing vordert gestaag”, vertelt Joris namens Covadis tijdens een rondleiding. Er wordt nog druk getimmerd, gesjouwd en gemeten. 

“De ruimtes zijn inmiddels wel zichtbaar en ook de verlichting werkt op veel plekken al.” 

Een bezoek aan Covadis 

Er is al enigszins in te schatten welke ruimte gebruikt wordt als spreekkamer en welke als werkruimte. Joris benadrukt dat alleen de begane grond echt al een vaste indeling heeft. 

“Beneden wordt straks een restaurant, een bar en een receptie gerealiseerd. Daarnaast komt er een spreekkamer en is er plek voor twee werkruimtes. Het wordt een aangename ontvangstruimte voor onze gasten.” 

Aan het einde van januari 2020 zijn we verhuisd

Joris - Directeur Covadis

Verdiepingen van Covadis

Aan de ruimtes en verlichting wordt dus al hard gewerkt. Maar dat is volgens Joris niet het enige. “De parkeerplaats is nog niet af en ook de gevelreclame wordt nog aangebracht. De kleur oranje komt daar zeker in terug. Uiteraard wordt er nog volop gewerkt aan de keukens, vloeren en het schilderwerk.” “Een exacte dag hebben we nog niet, maar aan het einde van januari 2020 zijn we verhuisd”, zegt Joris tot slot. Covadis is dan volledig aan de Expeditieweg 6a te vinden. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe locatie? Breng dan gerust eens een bezoek aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem. Wie weet Kan Covadis naast gezelligheid ook op het gebied van software nog wat voor je betekenen.