Cookie- en Privacybeleid

Ons cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Het is belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom informeren we je hier zo compleet mogelijk over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden.

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie wordt bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd.

Cookies accepteren

Het accepteren van cookies is heel makkelijk. Als je klikt op ‘oké’ ga je akkoord met het plaatsen van cookies op covadis.nl en kun je gewoon verder gaan met de site.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je de webbrowser afsluit.

Zorgvuldig

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Bekijk daarvoor hieronder onze privacyverklaring.

Tracking cookies van onze adverteerders

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op jouw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan onder andere jouw naam, adres en e-mailadres zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo relevant mogelijk voor je zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar Google en door hen opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de ‘Privacy Shield principles’ en is aangesloten bij het ‘Privacy Shield-programma’ van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Cookies van sociale netwerken

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten, ‘liken’, ‘tweeten’ of delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook en Twitter (die trouwens geregeld wijzigen) om te weten wat zij met de gegevens doen die zij via cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Per browser (bijvoorbeeld Chrome of Firefox) is er een andere manier om de geplaatste cookies uit te schakelen of te verwijderen.

Hoe je dat bijvoorbeeld bij Chrome doet, klik hier

Onze geplaatste cookies

Momenteel plaatsen wij de volgende cookies:

_ga

Deze Google Analytics-cookie blijft twee jaar staan. We gebruiken deze voor het analyseren van het bezoekersgedrag op onze site covadis.nl

_gac
_gat
_gid

Deze blijven maximaal dertig dagen op je computer staan; de _gat slechts tien minuten op z’n meest. Deze cookies zijn van Google Analytics zodat we kunnen zien wat de bezoekers doen op onze site. Voor de goede orde: jouw IP-adres hebben we geanonimiseerd, zodat we het niet aan jou kunnen koppelen.

ASP.NET_SessionId

Deze cookie is er alleen gedurende de tijd dat je op onze site rondkijkt. Deze is bedoeld om te identificeren dat er een unieke bezoeker is geweest. Ook kun je niet navigeren zonder deze cookie. Als je de site verlaat, verdwijnt de cookie weer.

_RequestVerificationToken

Dit is een beveiligingscookie om vervalsingen tegen te gaan. Bij het verlaten van de site wordt deze cookie verwijderd.

UMB_UCONTEXT

UMB_UCONTEXT_C

UMB_PANEL

UMB_UPDCHK

Dit zijn allen cookies van ons Umbraco-CMS-systeem waarop onze site covadis.nl draait. Er wordt geen enkele persoonlijke informatie met deze cookie opgeslagen. Bij het verlaten van de site wordt deze cookie verwijderd.

NID

Met behulp van Google Maps wordt met deze cookie op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van de organisatie getoond.

WAWebSiteSID

Deze session-cookie wordt gebruikt bij het laden van de site om te identificeren welke serverinstantie jouw verzoek afhandelt. Na het verlaten van covadis.nl gaat deze ook weer weg.

ARRAffinity

Deze noodzakelijke cookie wordt ingesteld door onze website: covadis.nl. De site wordt op het Windows Azure-cloudplatform uitgevoerd. Het wordt gebruikt voor taakverdelingen om ervoor te zorgen dat de bezoekerspaginaverzoeken in elke browsersessie naar dezelfde server gaan. Bij het verlaten van de site wordt deze cookie verwijderd.

CONSENT

Met deze cookie (die wel tien jaar blijft staan) informeren we de bezoekers van onze website over het gebruik van cookies.

LinkedIn Insight Tag

Deze cookie wordt gebruikt om conversies bij te houden. Zo wordt het effect van LinkedIn gevolgd. De doelgroep wordt zo beter bereikt en het is gemakkelijker om campagnes te analyseren. Er kunnen verschillende meta-gegevens mee worden verzameld. Denk dan aan IP-adressen, tijdstempels en paginaweergaven. Na zes maanden is de cookie automatisch verwijderd. Alle gegevens worden uiteraard versleuteld.

Privacyverklaring

Covadis B.V.

Covadis B.V., gevestigd aan Transportweg 12 7007 CN Doetinchem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.covadis.nl
Transportweg 12
7007 CN Doetinchem
026-3616600

Persoonsgegevens die wij verwerken

Covadis B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@covadis.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Covadis B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Covadis B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
Geautomatiseerde besluitvorming

Covadis B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Covadis B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Covadis B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Covadis B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Covadis B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Covadis B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.  Covadis B.V. gebruikt ook Google Analytics-cookies, maar ter bescherming van uw privacy hebben we:

  • Een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • Het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
  • Gegevens delen met Google uitgezet.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Covadis B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@covadis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Covadis B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Covadis B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@covadis.nl.