Wat is de dienstverlening van Covadis? 

Bij Covadis bieden wij je dienstverlening op maat. Voor iedere opdracht wordt er een speciaal ontwikkelteam samengesteld dat helemaal is aangepast op jouw wensen. Een ontwikkelteam kan bestaan uit een analist/projectleider, ontwikkelaars, een architect en testers. Dankzij Covadis worden de processen in jouw organisatie geoptimaliseerd met oplossingen voor al jouw vraagstukken. De ontwikkelteams van Covadis ontwikkelen software met techniek als .NET, Azure en Microservices. Wil je de specialisten van Covadis inhuren om een bepaalde periode jouw capaciteit te vergroten? Dat kan. Voer je werk nog beter en efficiënter uit met de software van Covadis. 

Het Innovatielab 

Heb je een goed idee, maar weet je nog niet precies of dit ook in de praktijk haalbaar is? Dan kunnen wij dat idee uitwerken in ons Innovatielab. Op deze afdeling houden we ons bezig met de nieuwste technieken en toepassingen en ontwikkelen we proof of concepts. 

Versnel je bedrijfsprocessen 

Ga voor de software ontwikkeling en maatwerk software van Covadis en koers weg bij je concurrentie. De software zet een versnelling van de bedrijfsprocessen in gang door de grote mate van automatisering. Die winst zie je direct terug. Neem dus eens contact op met Covadis en informeer naar wat mogelijk is voor jouw organisatie.