De dienstverlening van Covadis

Bespaar tijd en kosten

Heb je het gevoel dat je organisatie meer zou kunnen leveren dan het nu doet? Heb je het idee dat klanten niet altijd tevreden zijn? Misschien wordt er in het proces veel materiaal verspild. Er kan sprake zijn van onnodig dubbele invoer. Wie weet kan er meer en sneller geproduceerd worden in jouw productiehal. Wordt de concurrent in de kaart speelt omdat de processen en software in jouw organisatie verouderd of te ingewikkeld zijn? Pak dan deze kans om er wat aan te doen!

Wie is Covadis?

Maak kennis met Covadis. Covadis is een maatwerk software specialist uit Doetinchem. De ruim veertig slimme Covadis-ontwikkelaars werken in teams voor opdrachtgevers. Hiermee helpen zij ondernemers om meer resultaat en winst te behalen in minder tijd. Door gebruik te maken van de diensten van een ontwikkelteam van Covadis overwin jij de uitdagingen van jouw organisatie en verdien je meer geld.

Externe trends

Klanten zijn gewend om met één druk op de knop het gehele online bestelproces af te ronden en de levering helemaal te volgen. Ze zien hun bestelde pakketten nog net niet live ingepakt worden en willen het de volgende dag in huis te hebben. Begrip voor vertraging is niet vanzelfsprekend meer. Processen kunnen vaak sneller. Onnodig dubbele invoer vertraagt de productie en vergroot de kans op fouten. Gegevens die overgenomen worden vanuit Excel kunnen ook direct de bestelapplicatie in. Dat is slechts één voorbeeld van kans op tijdwinst in een organisatie.

  • Covadis bouwt software naar het proces en niet andersom.
  • Software van Covadis kan makkelijk gekoppeld worden aan bestaande systemen.
  • Een scherp tarief. Je betaalt alleen de afgenomen uren zonder onaangename verrassingen.
  • Covadis software is toekomstbestendig en groeit mee met technische ontwikkelingen.

Loop jij hier tegen aan?

Dat lossen wij voor je op!

Bestelprocessen kunnen ingewikkeld zijn door te veel invulvelden of er wordt te veel kennis van de klant gevraagd. Dit zorgt voor frustraties bij de klant en verslechtert het imago.

Breng met Covadis het proces in kaart. Ligt de oplossing niet in het versimpelen van het bestelproces? Dan ontdekken we waar de winst wel te behalen valt.

Vergt het productieproces veel handmatige of dubbele invoer? Is het proces onoverzichtelijk? Dit verhoogt de foutgevoeligheid en dus de hoeveelheid tijd die het kost.

Covadis ontwikkelt maatwerk software die het proces optimaliseert. Hierdoor wordt dubbele invoer overbodig, staan gegevens sneller in het systeem en is de kans op slordigheden aanzienlijk kleiner.

Het bedrijfsproces is niet te vangen in standaardsoftware. Systemen zijn gedateerd en nieuwe medewerkers krijgen het proces maar moeilijk onder de knie.

Covadis ontwikkelt software specifiek gericht op jouw processen. Hierdoor integreert de software gemakkelijk in bestaande systemen. Bovendien zijn deze applicaties zeer gebruiksvriendelijk en dus eenvoudig te begrijpen.

Referenties

Het is een kwestie van bellen en ze gaan direct voor ons aan de slag.

Toine van Ierland - Directeur Legitiem

Wij werken al jaren zeer plezierig en professioneel met Covadis samen.

Hennie Genee - manager Development

Een goed partnership tussen twee bedrijven, zodat NieuweStroom zijn ambities kan waarmaken.

Erik Veer - Manager energy development NieuweStroom

Impact

  • Een lagere werkdruk en minder stress onder medewerkers.
  • Een aanzienlijke daling in het aantal handelingen.
  • Verlaagd risico op fouten of vervolgschade wat zorgt voor tevreden klanten en minder faalkosten.
  • Meer controle door een beter integraal overzicht van de verschillende onderdelen in het proces.

Kunnen wij je helpen?

Covadis B.V.
Expeditieweg 6A
7007 CM Doetinchem
Telefoon: 026-3616600
E-mail: info@covadis.nl