Applicatieontwikkeling op maat

Soms schieten standaardoplossingen te kort voor wat jouw bedrijf wil bereiken. Dit kan zijn omdat ze niet perfect aansluiten op de operationele processen. Of omdat jouw organisatie simpelweg een unieke visie heeft en een standaard applicatie dit alleen maar in de weg staat.

Een maatwerk applicatie is in dit geval dan de ideale oplossing en kan wel perfect aansluiten op je wensen. Covadis heeft al ruim vijftien jaar ervaring met het maken van maatwerk applicaties en maakt dan ook graag samen met jou de perfecte applicatie voor jouw bedrijf.

Helder werkproces met duidelijk resultaat

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan jouw groeidoelstellingen. Dit doen we tegen een zeer aantrekkelijk tarief van 73 euro per uur.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat.

Ontwikkelaars Covadis

Fijne voordelen

Het intellectuele eigendom van de software ligt altijd bij onze klanten. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan.

Wil je meer weten over applicatie ontwikkeling door Covadis? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.