Applicatieontwikkeling op maat

Soms schieten standaardoplossingen te kort voor wat jouw bedrijf wil bereiken. Dit kan zijn omdat bestaande apps niet perfect aansluiten op de operationele processen. Of omdat jouw organisatie simpelweg een unieke visie heeft en een standaard applicatie dit alleen maar in de weg staat. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk applicaties en denken dus graag me je mee. Van iOS of Android app tot een (web)applicatie; we helpen je graag verder met de ontwikkeling van jouw applicatie op maat!

Met een maatwerk applicatie kun je de werking exact laten aansluiten op jouw visie en processen. Dit kan je doen onderscheiden in de markt, jouw klant een betere gebruikservaring bieden of intern processen verbeteren. Wat jouw doel ook is; Covadis heeft al ruim 15 jaar ervaring met het maken van maatwerk applicaties en maakt dan ook graag samen met jou de perfecte applicatie voor jouw business.

Helder werkproces voor het beste resultaat

Onze teams worden volledig aangepast aan jouw behoefte, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan jouw groeidoelstellingen. 

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor het beste resultaat.

Ontwikkelaars Covadis

Dit kunnen we!

Online dashboard voor Bolletje - Voor Bolletje ontwikkelden we een online dashboard waarop klanten snel en gemakkelijk inzicht kunnen krijgen tot belangrijke informatie en de laatste cijfers. 

Applicatie voor LinQiot - De applicatie geeft klanten van LinQuiot, zoals gemeenten en bedrijven, inzicht in actuele data over hun afvalwatersystemen. 

Slimme facturatiemodule voor NieuweStroom - NieuweStroom groeit flink in de energiemarkt. Wij realiseerden voor hun een slimme facturatiemodule waarmee zij meer klanten kunnen bedienen met hetzelfde aantal medewerkers. 

Ook met het bouwen van maatwerk iOS en Android apps hebben we veel ervaring! 

 

Fijne voordelen

Het intellectuele eigendom van de software ligt altijd bij onze klanten. Daarnaast merk je onze flexibiliteit op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan.

Benieuwd hoe wij jouw vraagstuk zouden aanpakken en aan welke investering je moet denken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 026-361 6600 of info@covadis.nl