Automatiseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen

Heb je het gevoel dat je organisatie meer zou kunnen leveren dan het nu doet? Heb je het idee dat klanten niet altijd tevreden zijn? Misschien wordt er in het proces veel materiaal verspild. Er kan sprake zijn van onnodig dubbele invoer. Wie weet kan er meer en sneller geproduceerd worden in jouw productiehal. Wordt de concurrent in de kaart speelt omdat de processen en software in jouw organisatie verouderd of te ingewikkeld zijn? Pak dan deze kans om er wat aan te doen!

Wie is Covadis?

Maak kennis met Covadis. Covadis is een maatwerk software specialist uit Doetinchem. De ruim veertig slimme Covadis-ontwikkelaars werken in teams voor opdrachtgevers. Hiermee helpen zij ondernemers om meer resultaat en winst te behalen in minder tijd. Door gebruik te maken van de diensten van een ontwikkelteam van Covadis overwin jij de uitdagingen van jouw organisatie.

Externe trends

Klanten zijn gewend om met één druk op de knop het gehele online bestelproces af te ronden en de levering helemaal te volgen. Ze zien hun bestelde pakketten nog net niet live ingepakt worden en willen het de volgende dag in huis te hebben.

Begrip voor vertraging is niet vanzelfsprekend meer en processen kunnen daarentegen ook vaak sneller. Onnodig dubbele invoer vertraagt de productie en vergroot de kans op fouten. Gegevens die overgenomen worden vanuit Excel kunnen ook direct de bestelapplicatie in. Dat is slechts één voorbeeld van kans op tijdwinst in een organisatie.

Waarom Covadis als softwarepartner?

Onze teams worden volledig aangepast op de behoefte van onze opdrachtgevers, zowel in omvang als in specialisaties. Hiermee zorgen we altijd voor de perfecte oplossing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Dit doen we ook nog eens tegen een vriendelijk tarief.

Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers het volgende: 

  • Covadis bouwt software naar het proces en niet andersom;
  • Software van Covadis kan makkelijk gekoppeld worden aan bestaande systemen;
  • Je betaalt alleen de afgenomen uren zonder onaangename verrassingen;
  • Covadis software is toekomstbestendig en groeit mee met technische ontwikkelingen;
  • Covadis werkt met gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Wij zijn ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;
  • Het eigendom over de software ligt altijd bij onze opdrachtgevers.

Heb je nog aanvullende vragen of wil je gewoon vrijblijvend sparren over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met Chiel Pas.

l