Doorontwikkeling en onderhoud van bestaande software

Bij Covadis ontwikkelen niet alleen software ‘vanaf de grond’. We nemen ook bestaande software over om deze te verbeteren, aan te passen of te onderhouden. Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dit niet intern kan of wil doen, of omdat de samenwerking met een eerdere partner niet meer kan worden voortgezet.

 

Waarom onderhouden en doorontwikkelen?

Software die niet wordt doorontwikkeld en onderhouden staat stil en verouderd. Dat is een kwalijke zaak in een wereld waar techniek zich razend snel ontwikkeld. Verouderde applicaties brengen dan ook vaak risico’s met zich mee. Deze bevatten eerder beveiligingslekken en zijn dikwijls traag en instabiel. Aan deze risico’s wil je jouw essentiële bedrijfsprocessen niet blootstellen. Trage en instabiele applicaties leiden namelijk tot verstoorde processen die uiteindelijk geld kosten. Dat moet in een tijd waar betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit centraal staan worden voorkomen.

Maak kennis met Covadis

Bij Covadis zit een team van 50+ slimme koppen klaar om van jouw software project een succes te maken. Allemaal ervaren mannen en vrouwen. Zo kunnen we jou verzekeren van een kwalitatieve dienstverlening. 

Onze programmeurs worden veel ingehuurd voor:

  • Het ontwikkelen van nieuwe maatwerk software;
  • (Tijdelijk) extra capaciteit toevoegen aan jouw bestaande development team;
  • Doorontwikkelen of onderhouden van bestaande software;
  • Flexibele inzet wanneer jij dat nodig hebt.

Op basis van jouw vraagstuk kijken we samen naar de beste oplossing. Bij ons kun je namelijk één programmeur of een team van programmeurs, software architecten en/of testers inhuren tegen een aantrekkelijk tarief. Geheel afhankelijk van jouw wensen.

Bij Covadis ben je verzekerd van: 

  • Gecertificeerde developers, zodat je verzekerd bent van kwaliteit;
  • Een hoog kennisniveau en up-to-date kennis;
  • Een scherp uurtarief;
  • Een snelle start, binnen een week kunnen we aan de slag met jouw project;
  • Flexibele contracten. Ieder moment op te zeggen;
  • Flexibel op- of afschalen naar jouw wens en behoefte;

Kunnen wij je niet de beste oplossing bieden? Dan zijn we daar ook eerlijk over. We hechten veel waarde aan een goede relatie en werken dus op basis van wederzijds vertrouwen en tevredenheid. 

Werkwijze

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. En heb je de voorkeur voor een hybride vorm? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor een duidelijk resultaat

Hierbij doen we ons best om een balans te vinden tussen een zo klein mogelijke investering en een zo groot mogelijke kwaliteitsverbetering. We verdiepen ons in de code of software, houden ons bezig met aanpassingen en uitbreidingen en verbeteren de code. Zo maken wij ons de code of software eigen, terwijl jij direct resultaat ziet.

Snel schakelen

Onze flexibiliteit merk je op alle fronten, ook als het gaat om snel schakelen. We kunnen binnen een week een compleet team én plan voor je klaar hebben staan. Dan gaan wij aan de slag met de projecten waar jij momenteel geen ruimte voor hebt, zodat jij je verder kunt focussen op je core business en groei.

Neem contact op

Wil je meer weten over doorontwikkeling en onderhoud door Covadis? Neem dan vandaag nog contact met Chiel Pas op via 026-361 6600 of info@covadis.nl.