Ontwikkelteams

Onze analisten/projectmanagers maken met behulp van een team in overleg functionele en/of technische ontwerpen. Dit zijn de aanspreekpunten voor onze opdrachtgevers, die al dan niet ter plaatse meedenken over oplossingen en nieuwe toepassingen. De analisten/projectmanagers van Covadis hebben een adviserende rol, zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én sturen de ontwikkelteams aan. Hiermee zijn deze alleskunners echt een spin in het web. Zij zien welke behoeftes jouw organisatie heeft en begrijpen waar jij naar toe wilt.

Ontwikkeling webapplicatie

Organisatie

Een projectmanager begeleidt een project van A tot Z. Ze doen hun werk op een wijze die bij zowel de opdrachtgever als het ontwikkelteam past, wars van rare methodes of gekke regeltjes. Ze zijn oprecht de brug tussen een opdrachtgever en een ontwikkelteam. Covadis faciliteert een team geheel op de wijze die het best bij hen past en uiteraard plukt de klant hier de vruchten van. Een analist of projectmanager luistert naar alle wensen van een opdrachtgever en zorgt ervoor dat het ontwikkelteam deze goed uitvoert. In sprints wordt de opdrachtgever op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Hierbij wordt telkens werkende software opgeleverd.

Met een analist/projectmanager aan het roer kun je er zeker van dat jouw project succesvol wordt afgerond. Ook als je haast hebt; wij staan altijd voor je klaar. Optimaliseer ook jouw organisatie met op gemaakte software van Covadis. Het vergroot het werkplezier van jouw medewerkers en zorgt voor meer productie in minder tijd voor jouw onderneming.