Angular developer inhuren

Op zoek naar een Angular developer?

Heb jij voor een softwareproject één of meerdere developers nodig met Angular expertise? Elk project vraagt om specifieke kennis en een andere aanpak. Daarom kun je bij Covadis één developer of een team van developers, softwarearchitecten en/of testers inhuren.

Samen kijken we naar de vereisten van jouw project, de wensen wat betreft de aanpak en natuurlijk je budget om tot een aanpak op maat te komen. Dus is jouw developmentteam bezig met een Angular project, maar heb je behoefte aan extra capaciteit? Of heb je geen ontwikkelaars in dienst en wil je een nieuw of oud softwareproject oppakken? Dan zorgt Covadis voor een passende oplossing.

Angular in een notendop

Angular is een open-source framework om dynamische front-end applicaties mee te ontwikkelen. Het is een erg stabiel framework, omdat het goed wordt onderhouden door techreus Google. Deze stabiele basis draagt weer bij aan de continuïteit van je ontwikkelde applicatie.

Daarnaast geeft het Angular framework ontwikkelaars een set aan guidelines, structuur en tools om op een erg efficiënte manier goed werkende applicaties te ontwikkelen. Bij Covadis maken de ontwikkelaars vaak gebruik van Angular in combinatie met een back-end geschreven in het .NET framework 

In welke projecten gebruikten onze ontwikkelaars Angular?

Bij Covadis gebruiken we Angular in projecten waar veel interactie is tussen de front-end en de gebruiker. Voorbeelden van projecten waarin onze ontwikkelaars Angular hebben gebruikt, zijn VensterTechniek en ConnectedGreen. Ook voor de ontwikkeling van de backoffice van SportsBase werd Angular gebruikt.

Hier zijn onze developers trots op:

  • ConnectedGreen - IoT software waarmee de gezondheid van tuinen, parken of andere groenprojecten gemonitord kan worden.
  • VensterTechniek - een nieuwe klant- en bestelapplicatie met productieondersteuning.
  • Bolletje - nieuw platform dat Nederlandse consumenten inspireert en de marketingpositie versterkt.
  • SportsBase - Databases en platformen als GPFans, FootballCritic en FootballTransfers gekoppeld aan één API.

Een Angular developer voor jouw project

Onze developers hebben veel ervaring en kennis op het gebied van Angular. De meeste uitdagingen hebben zij al gezien én opgelost. Ben je benieuwd wat onze ontwikkelaars voor jou kunnen betekenen? 

Met de Angular experts van Covadis ben je verzekerd van:

  • Een snelle start van je project;
  • Mogelijkheid tot flexibel op- en afschalen;
  • Kwaliteit;
  • Op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen;
  • Geen langlopende contracten.

Vrijblijvend advies?

Heb jij de aanpak van jouw project al helemaal voor ogen en wil je graag vrijblijvend een offerte? Of zou je juist graag wat advies willen over de beste aanpak? In beide gevallen denkt onze adviseur Chiel graag met je mee. Neem gerust contact op om een moment met hem in te plannen! 

Angular developer inhuren