Ontwikkelaars

Zeker bij een bedrijf als Covadis, waar software op maat wordt ontwikkeld, speelt de software-architect een grote rol. Hij is iemand waar het complete ontwikkelteam op kan terug vallen bij technische uitdagingen. Samen zorgen zij voor de beste service op maat voor onze opdrachtgevers. Een ontwikkelteam kan naast de software-architect ook bestaan uit een projectleider/analist, ontwikkelaars en testers.

Inhuren software architect

Aantrekkelijk tarief

Elke goede softwaretoepassing begint met een plan in een bepaalde structuur. Om dat te bereiken schakel je de hulp in van een software-architect met een ontwikkelteam van Covadis. Of het nu voor een specifiek project, een drukke periode of op structurele basis is: voor ons maakt het geen verschil. Wij staan klaar wanneer jij het nodig hebt. Of je nu op zoekt bent naar een aanvulling op een bestaand ontwikkelteam, of nog helemaal geen ontwikkelafdeling hebt. Uiteraard ontwikkelt Covadis voor een aantrekkelijk tarief. Wij houden onze overheadkosten zo laag mogelijk en zorgen ervoor dat jij daar voordeel van hebt.

Bovendien kunnen we je altijd snel van dienst zijn. Heb je bijvoorbeeld de capaciteiten van een software-architect nodig voor een specifiek project? Geen probleem. Sta je voor een drukke periode of heb je tijdelijk extra kennis en expertise nodig? Ook dan zijn we je graag van dienst. Zo flexibel als je wilt; je hebt bij ons geen afnameplicht en betaalt alleen voor de uren die ook daadwerkelijk besteed worden. Laat onze software-architecten ook jouw organisatie optimaliseren.